Durubebegim Bebiscann maşallah büyütmüşsün bebeyi🥰kız bende ilkimde tecrübesiz agresif tam bi piskopattım valla 2 de biraz daha tahammüllü oldum inşallah 3te dahada kendimi aşarım
Bebiscann Durubebegim benim biri 10 yaşında biri 7 yaşında bebem de 2.5 aylık, koşturup duruyom valla beslenme çantası, okul, kıyafet, yemek , temizlik bebek derken akşam oluyor bişey düşünmeye fırsat yok iş yaparken analiz yapıyorum 🤣
Durubebegim Bebiscann ayyy maşallah baya büyütmüşsün yaaa👍🥰 benimde 8 ve 6 Yaşar’ı da iki oğlum var bende ödevler okul günlük iş ev derken öyle öyle günü bitiriyorum
Durubebegim iki_tospik_annesii benimde kaynanam 4 oldu eve geleli mübarek yerinden kalktığı yok valla herşeyi ben yapıyorum çok günahım😥
iki_tospik_annesii Durubebegim Yok ben kaynanam gildeyim 😂😂 kaynanam annem gibi çok severim herşeyime yardım eder destek olur walla canm
Durubebegim iki_tospik_annesii ayy Allah etsin valla benimkide iyi karışmaz etmez ama iş yapma kültürü hiç yok yani hep ben yaparım önüne koyarım 😃
iki_tospik_annesii Durubebegim Yok knka walla benim kaynanam benden daha çok iş yapar 😂😂 asla hakkını yiyemem o konuda
Durubebegim iki_tospik_annesii darısı benimkinin başımina kız bide genç haa yaşlıda değil sapa sağlam valla sabah akşam elinde telefon tiktokta video izliyo ilahi dinliyor 😂😂😂
iki_tospik_annesii Durubebegim Hahaha seninki aşmış kendini 😂😂 benim kaynana 52 yaşında watsapa zor giriyor knka 😅😂😂