Halimeek-8 Kızlar 4 aylık hamileyim bebeğin hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarım çok heyecanlıyım 👼🏻
Halimeek-8 İlk gebeliğim olduğunu için hemen hissetmezsin denildi bazen bişeyler hissediyor gibi oluyorum sonra gaz da olabiliyor anlamadım yani nasıl bi his olduğunu 😂
Esin07- Bebeğim erkek 17+3 te hissetim ilk gebeliğim içimde kelebek gibi bir şey çırpınıyormuş gibiydi şuanda 19+2yiz daha net hissediyorum hareketlerini bir şey kayıyor dönüyor gibi oluyor
Selser Bugün tam 19 hafta olduk, ilk gebeliğim hala hissedemiyorum. Aşırı kilolu da değilim bekliyorum öyle
mutlufatos19 Halimeek-8 17. Haftada hisseddim ben çok güzel bi duygu şimdi ise hiç durmuyo ve sürekli konuşuyorum onunla sanki karnımda değilde karşımda gibi 🙏
Meryem83 Halimeek-8 böyle sanki kelebeğin kanat çırpması gibi hissediyorum bide ben çok zayıf olduğum için erken hissediyorum
Dilayyyyy Halimeek-8 17 haftada su balonu gbi hissettim suan 19 daha belirginlensti artil herkezde bir olmuyormus ama
zeynepp1 Halimeek-8 ikinci gebeliğim ilkim kız bu erkek erkek dha çabuk hissedilir derlerdi ama yok 19 haftadayım dün braz hisseder gibi oldum okadar net hissetmiyorum