zeynepalmila Merhaba kızlar 25+3 deyim hala düzgün bir hastane bulup devam ettiremedim. Benim gibi olanlara fikir olsun diye gittiğiniz memnun kaldığınız doğum hakkında bilgi sahibi olduğunuz hastaneler ve doktorlar hakkında bilgi verir misiniz?
Deletedmom623737 zeynepalmila canım bilge hastanesi oguz bey başarı hastanesi kenan bey ikisini de öneririm ikisine de gitmiştim
RumeysaNur34 zeynepalmila beylikdüzü medicana hastanesi Dr Nalan karacaoğlu bende Bahçelievler Memorial öznur Dündar akına gidiyorum tavsiye ederim iki doktoru da 😇
zeynepalmila Selin12- ben bahçeşehirdeyim ama iyi bir doktor olsun da Avrupa yakasında her yerine gitmeye razıyım biraz sıkıntılı geçiyor gebeliğim tabi makul fiyatlı olması da benim için önemli
Selin12- zeynepalmila canım bakırköy özel çamlık hastanesinde belma hanım var istersen bir arayıp sor fiyatını ben hamilelugimin ilk ayında gittim kendi rahatsızkigimdan dolayı capa ya gidiyorum ama orada doğum yapan çok fazla tanıdığım var be kadın çok ilgili her sordugunuza cevap veriyor ve her mesajınıza geri dönüyor
Yagmurr--0524 Bende Avrupa yakasında oturuyorum. EYÜPSULTAN DA doktor ve hastahane önerisi olan var mı ?
BMelek zeynepalmila kucukkoy basari hastanesine gidiyorum Jalal raoufi e dogum fiyatlari diger hastanelere gore cok ucuk degil muayene ucreti 200 tl. Muayene ederken uzun uzun bakiyor soru sordugumda kisa kisa cevaplar verip gecistirmiyor bir yil olucak neredeyse ona gidiyorum cok memnunum
zeynepalmila Çok teşekkür ederim bunu da araştıracağım daha önce duymuştum sanırım haftaya musaitliği varsa denemeyi düşünüyorum BMelek
zeynepalmila BMelek canım Buhara hanımla karıştırmışım benim için farketmiyor ama eşim erkek doktorlara pek sıcak bakmıyor maalesef 😞
zeynepalmila Eşim erkek doktora pek sıcak bakmıyor yoksa instagramdan da takip ediyorum çok tatlı bir doktor Acemianneee08
Acemianneee08 zeynepalmila inanın ortalama 1.5 yıldır doktor beye gidiyorum ve kadın doktordan daha fazla memnun kaldım . Biraz zor gebe kaldım 2 ameliyat geçirdim ama doktor bey hem ilgili hemde gerçekten cinsiyete hiç takılmıyorsunuz.
zeynepalmila zeynepalmila bende erkek doktorların daha iyi olduğu görüşündeyim ama 😔 ne kadar muayene ücreti acaba
RumeysaNur34 zeynepalmila ben 650 ödüyorum canım ama sgklıyım anlaşmaları yokmuş senin özel sağlık sigortası varsa biraz daha uygun olur