Fatmnrzddd Brckckk birde özel bir radyoloji yolladı haftaya tekrar göndericem duruma göre bakarız dedi ama bilmiyorum şuan özel hastaneye gidiyorum üniversiteden randevu alıp gitsem ilgilenirler mi acaba ne yapmam lazım sizce
Fatmnrzddd llFatma llFatma 2 hafta önce 1450 gramdı bu perşembe tekrar gittik 1500 lerce doktor neredeyse hiç kilo almamış dedi hareketlerini takip ediyorum soruyor nasıl bebek hareketleri diye ama korkuyorum işte
llFatma Fatmnrzddd sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 yemek kaşık pekmez, ceviz, kaşar mutlaka ye. muz, süt u kaynatıp kuru incir doğruyorum içine önce incirleri yiyorum sonra sütü içiyorum. Bunları günlük yap kuzu
Fatmnrzddd llFatma llFatma inanın daha fazlasını yiyorum 1 haftada 1.5kg almışım hiç yataktan kalkmıyorum doktor senin yeminle alakalı olan bir durum değil galiba dedi perşembe günü bakalım haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var
Brckckk Fatmnrzddd işte bazı bebekler zayıf olabilirmiş doktorumda dedi dünyaları yesende bunun olacağı en fazla bu diye en azında. 37. Haftayı gördüm diye şükrediyorum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Hiranurr00 K-elebegim benimde suan 31 haftalik canim 30 +2 de gittim 1 kilo 60 gramdi dr beni korkutu acaba alta yatan bi hastaligimi var dedi ben detayliya girdim 22 haftaliken perinatolog bi sikinti yoktu gecen doplere yolladi yine bi sikinti yoktu
Fatmnrzddd llFatma tanı merkezine gönderdi bizi kordon bağına baktılar bir sorun gözükmüyor suyum az o beslenmesini engelliyo olabilir dediler karnımı bir görseniz 5 aylik hamilelerin ki daha büyük
Fatmnrzddd Brckckk haftaya çarşamba günü tekrar kontrolümüz var eğer gelişim geriliği devam ediyor ise Bi doktorla daha görüşüp sezeryan için karar verecek doktorumuz 1 2 hafta daha mı bekleyelim alalım mı diye
Kubos01 Abimin bebeğinede 3 hafta geriden geliyor karnı yapışık gelişmemiş dedi o an beynimden vuruldum ama gelinimiz asla doktora gitmedi bi daha bir hafta arayla doğum yaptık boncuk gibi hiçde geriden gelme olayı yoktu bıcır bıcır kulaklarımla duymasam tamam diyecem
Fatmnrzddd Kubos01 hangi haftada doğdu kaç kilo bunlarda önemli benim bebeğim 32 haftalık ama gelişimi 29dan geliyor ve kilosu 1500gram çok küçük yani 36 37. Haftalarda 2 kiloyu geçik olsa bende endişelenmem
Kubos01 Fatmnrzddd canım hiç korkma son haftalar en hızlı kiloyu alıyor yiğenim 37 de 2500 doğdu benim kızımda 34 de 2400 doğdu 30 haftalarda 1800 grdı son haftalar çok hızlı kilo alıyor
Fatmnrzddd Kubos01 son haftaya kadar tutmayı düşünmüyorlar çarşamba günü belli olucak bu 3. Hafta eğer kilo almamışsa yine. İnşallah almıştır korktuğum gibi olmaz