Busrademiir Bugün ki olay gündemi hastaneydi Üsküdar'da doktorum var ama metro ile gidiyorum çocuk istediğimiz için kontröl amaçlı şimdi hamileyim Ümraniye'den kalkıp Üsküdar'a gitmek Metro ile zor geliyor şuan bana. Eşimin ailesi özel olmaz diyor yani kaynana derdi kendisi bebeği doğunca Özel hastane de sarılık yüzünden vefat etmiş bunu öne sürüyor Allah korusun ya yoğun bakım olursa ya hastanede yatarsa parayı nasıl vereceksiniz ben istemiyorum etmiyorum tabiki benim için önemli olan benim ne istediğim özel daha mantıklı geliyor bana hani doğum için istediğim gibi annem ailem girip etsin diye oda süslemek için vb şeyler için anlamışsınızdır sorum şu özel hastaneye Ümraniye için gittiğiniz yer var mı varsa fiyat bilgisi bu test bilgisi için bana yardımcı olur musunuz ?
Nslhnfdn Busrademiir ozel hastahanelerde dogum yaptiginiz zaman cogu hastahane de Allah korusun yogun bakim gerekirse ucretsiz zaten. Sadece dogum parasi aliyorlar. Bir kac kiside buna sahit olmustum Istanbul da.
ElfAhmt25 Busrademiir ozel hastanelerde bile yogun bakim unitesinden para almiyorlar devlet onlara parasini veriyor zaten sadece dogum parasini aliyorlar o kadar
Busrademiir Nslhnfdn Yani riskli durum olursa ücret almıyorlar değil mi, daha yeni hamileyken bunları böyle duymak can sıkıyor
Nslhnfdn Busrademiir evet gordugum kadariyla oyle. Acikcasi ben de sirf ailem yanim da olsun diye gorus saatinden gorus saatine yanima gelmesinler istedigim zaman onlari gorebilmek icin ozel hastahaneye gidiyorum
Epelinkiran Ben ilçede yaşıyorum burada bi devlet bi özel var. İkisinde de küvez yok. Devlet hastanesi yeni doğumhanesi fln çok güzel, ebeler çok tecrübeli. Özelde doğum yapanlar doğuma doktorun girdiğinden ve çol tecrübesiz olduğundan yakınıyolar . Bi de hemen doğursun gitsin gözüyle bakıyolar ilgilenmiyolar, ebeler ztn tek devletteki gibi yetkili değil doktor bi şey demeden hiç bi şey yapmıyolat. Ben devletteki doktorumdan çok memnun olmadığım halde orda yapacağım doğumu. Normal doğumda ebe önemli ztn. Sizde bunlatı iyice araştırıp ona göre karar verin benve