Missewos Kizlar benim ic karnim dar kizimdada 35 haftanin sonunda dogum yaptim 3750 dogdu. Doktorum bu bebek icinde ayni seyi soyledi sanirim en son 36 ya kadar zorlariz. Dogum yapan varmi bu aylarda kac kg dogdu minnaklariniz
Eteby Missewos maşallah ilk bebeginizde kilosu iyi doğmuş bunun da kilosu iyiyse sorun olmaz ben 36 da 3100 doğum yaptım oğlumu sorun olmadı
PrensesAnnesi4 Missewos İlk gebeligimde plesanta kireclenmesi vardi pek besin gitmiyordu bebege ona ragmen 38+4 de dogurmustum
elaweannesi Eteby ya dün gittik 33+4 2200 dedi doğuma bir buçuk ay anca kalmış bana az geldi nedense bence zayıf olacak bebeğim dimi siz benim zamanımda kaç haftalıktınız acaba 3 hafta sonra gene gel dedi de 36 da bakalım 3 kğ bile olmaz heralde diyorum
Sedadefne01 elaweannesi hayır canım canını hiç sıkma son aylarda kilo alır bebek. Bebeğe kilo aldıracak şeyler ye muz kaşar peynir cici bebe daha birçok şey şuan aklıma gelen bunlar ama sakın stres yapma 😘🙏🏻
Missewos elaweannesi canim aslinda bu onemli degil qrkadasimla qyni hafta dogum yaptim onun bebegi 2500 dogdu 39 haftalik benim kiz 35+6 da geldi 4 kiloya yakin ama su anda onun kizi benim kizimdan iri boylu poslu kilo ile saglik karistiriliyor tek kolayligi ele avuca gelir olmasi
elaweannesi Sedadefne01 inşallah canım yiyormuşsun kaşar muz meywe ws ama cicibebe duydum da hiç yemedim onuda deneyeceğim olmadı tşk ederim 😚
Missewos elaweannesi evet canim her sabah rutin yap muz + yumurta+ kaşar + cici bebe + süt kesinlikle cok faydali