Selin111 Hatice2780 illa kuranda geçmesi gerekmiyor biz bu isimleri beğendik yanına kuranda geçen etka ismini eklemeyi düşünüyorum
Selin111 Miniktosbaa Konuşma üslubunuza dikkat edin lütfen saçma sapan isimler ne demek ben yanına kuran da geçen isim eklemeyi zaten düşündüm bide çocuk taşıyabilir mi onu düşünün neden her yerde illaki böyle cahiller çıkıyor anlamıyorum terbiyesiz
Beyzan738 omerim32 tabiki şart değil ama Kuran’da gecince daha iyi olur bizde umut koycaz Kuran’da gecmiyor die yanına ahlas koyduk umut ahlas olcak insallah 💙🤲🏼
Lulikli Selin111 aybars biraz bana kaba geliyor canım böyle söylerken ağzın dolu dolu oluyor dene bak 😅 bartu da çok havalı bi isim yamaç Her ne kadar dizi etkisindeymiş gibi olsa da 😅
annesinin_beybisi Selin111 tabiki senin tercihin canım ama söyleniş olarak etka bence hiç hoş durmuyor
Selin111 Lulikli Eşim yamaçı istiyor aslında diziyle alakası yok ama herkes de öyle kaldı bende sırf bu yüzden istemiyorum yamaçı herkesin aklına çukur geliyor 😂
Selin111 arzm28 Ahmet Kaya’dan doruklara sevdalandık geliyor aklıma hep ordan istemiştim çok beğeniyorum ama eşimin seçeneklerden sildi tek isim koymaya karar verdik bide iki isim olsa yine koyacaktım😂
Selin111 omerim32 takip Mesela benim küçük kardeşim var adı Yasin ve taşıyamıyor ben taşıyamamasından korktuğum için de bi yandan eklemek istemiyorum