Kızlar her şey yolunda gidiyordu düzenli içtiğim ilaçlarda var bu güne kadar hiç kanamam olmadı 35. Haftamdayım idrar yolu enfeksiyonum vardı en son bunun için 1 kullanımlık toz şaşe verdi doktorum kullandım. Üstünden bir kaç gün geçti. Dün geceden beri hatta 2 gündür aşağı aşırı baskı yapıyor bebek yürüyemiyor ve birden nefesim kesiliyor. Bu normal ultrasondada aşağıdaydı doktor “baskı yapıyor mu seni zorluyor mu?” diye sordu doğum pozisyonunda değil sadece baskı, her neyse bu iki gündür sık ama az gelen idrara çıkar oldum buna kabızlıkta eklendi Bel ağrısı, baskıda devam. Araştırınca son ayda olabilen şeylermiş diye öğrendim sabrediyordum fakat bu sabah wc’ e çıktığımda peçeteye kan geldi tıpkı adet kanaması başlangıcında olduğu gibi akıntılı gibi sıvılı kan geldi tekrar sildiğimde yoktu iç çamaşırımada bulaşmamış hiç bir şey. Biraz sonra tekrar wc e gittiğimde az bişe daha geldi peçeteye. Adet sancısına benzer çok hafif bir hissiyatta var bilmem psikolojikmi. Büyük ihtimal hastaneye gideceğim cumartesi bugun acile giderim fakat bilinçli gitmek isterim başına böyle bir şey gelip yaşayan varsa tecrubelerini paylaşır mı? İdrar yolu enfeksiyonundan mı, 35. Haftada oldugum için nişan vs işaret mi erken doğum için birde eşimle aramda kan uyuşmazlığı var Doktorum önceden kanaman olursa en yakın acile git diyordu. Bebek için testler yapıldı test negatif çıktığı için ilk gebelik olduğu için 28. Haftada iğne vurmaya gerek duymadı doktor. Doğumdan hemen sonra vuracaktı. Ondanda kaynaklanabilir mi? Lütfen tecrubelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.