Der 8hafta olacak bugün kalp atışını duymaya gidicem daha önce belirtilerim gerileyince bi kaybım var kürtaj oldum bu seferde çok korkuyorum ne olur dua edin lütfen
DamlaAli Der başlıkla içerik birbirinden çok farklı. O yüzden kafa karıştırıyor. Hamile misin şimdi? Başka çocuğun var da emziriyor musun hamileyken?
Asyammmmm Der bebeğiniz kaç aylık? Kızım 1 yaşında günde tam 7 kere emiyor yettiğini hissediyorum ek gıda da aldığı için. Ben de 10 haftalık hamileyim
Selin12- Der canım ben de kızımı emzirirken hamile kaldım emzire bilirsin bir sorun olmuyor zaten sütun aciyinca bebek kendisi birakiyor
badeninannesiii DamlaAli Bence de çok alakasız. Ben de size açıklamaya çalıştığı 10. Yorumda anladım 😀
DamlaAli Der başlıkta emzirme, içerikte kürtaj yazıyor ondan. Burda post açılırken başlıkla içeriğin uyumlu olması lazım. Her neyse ben gebelikte emzirilmez diye duymuştum yani eskiler öyle der ama sen yine bir sağlık ocağına gidip hemşirelere danış.
Der Elizbsra01_ doktorum emzirmem konusunda destekliyor çok makale okudumoda araştırdı cinsel ilişki ile emzirme aynı riske sahipmiş aynı dercede oksitosin salgılanıyormuş etrafımda emziren çok var
Der DamlaAli ya bence sen anlamak istemiyorsun 1 bebeğim var emzirirken hamile kaldım daha öncede bi kaybım var bunda anlamayıp irdeleyecek ne var daha önce gebelik belirtilerim gerileyince kalbi durmuş kürtaj olmuştum stresimi sıkıntımı paylaştım dua istedim nasıl anlaşılmıyo anlamadım tekrar tekrar okuyorum yazımı ben yazdığım için anlıyorum sanırım neyse
DamlaAli Der stres veya duaya bir şey demedim ki sadece burada nasıl olması gerektiğini yazdım. Bunda sinir yapacak bir şey yok sakin ol. Emin ol şu anda okuyan çoğu kişi benle aynı şeyi düşünüyor. Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle.
Der DamlaAli teşekkür ederim sinir yapmadım sen bana daha çok sinir olmuş gibi geldin o yüzden neyse hayırlı günler
Der badeninannesiii kusura bakmayın stresten ben yazdığım üçün anlıyorum düe herkes anlıyor die düşün ama hala bana net gelio bebeğim var emziriyorum hamileyim daha öncede bi kürtajım
Der Asyammmmm bebeğim 13 aya gitecek canım ben 3 kez emziriom ondada artık çok az emiyo ek gıda alıyo onu arttırdım çünkü kilosu düşük 9250
badeninannesiii Der hayır hayır başlıkta emziriyorum hamileyim göğüslerim dümdüz oldu stresliyim yazmışsınız . İçerikte de kalp atışı duymadık vs yazınca sorununuzun ne olduğunu anlayamadık 😊 İnşallah stresleriniz ve kaygılarınız son bulur
Der Selin12- emziriyorum zaten canım bugün bebeğin kalp atışı için gitcem göğüslerim çok küçükdü stres oldum sadece dua edin duyayım