tugbaacng Her gece böyle uyuyamıyorum, sabaha karşı uykuya dalıp öglene kadar uyuyorum ama ilk kez bu kadar geç saate kaldım saat 05.40 🥲 neden geceleri rahat edemeyip gündüz rahat edebiliyorum bilmem 🤦🏻♀️
Aminella tugbaacng al benden de o kadar gerçekten uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum gündüzde uyuyamıyorum ağrılarım.cok oluyor
Canselyaren tugbaacng offf bnde cnm ballı süt çekti onu içeyim uyurum dedim yine uyuyamadım.. haram oldu gecelerim ya oglende istesemde uyuyamıyorum 2 yaşındaki kızın saolsun 🌚
RumeysaNur34 tugbaacng artık bir yerden sonra sızıyoruz çünkü akşam 8 gibi uyurum 12 de uyanırım gündüz 9 10 a kadar yatamıyorum sonra tekrar sızıp kalıyorum 2 3 gibi tekrar uyanırım hala ayaktayım ve 1 saate oğlum uyanacak 🤦♀️
Dunyabebek Bende uyuyamıyorum doğuma az kaldı sonra düzene girer mi uyku problemi? Tüm gece ayaktayım bebek doğunca böyle olursa bebeğe kim bakack
Aslaninannesi01 Dunyabebek bebeğinizin uyku problemi olmazsa bir düzen olur ama bebeğiniz gece uyumazsa gün içinde sersem gibi dolaşsanz bile Rabbim bakma gücünü veriyor zaten gece uyuyamayan bebekler genelde gündüz uzun uykulara yatar sizde o zaman dinlenirsiniz
tugbaacng RumeysaNur34 ben gece 3 4 gibi uyuyorum sabah 8de uyanıyorum, 9 10 gibi uyuyup en erken 1 en geç 2de uyanıyorum..
Hemsireanneee Fjjfjdjfjf sırt üstü uzanıp ayaklarınızı yukarı kaldırın tuzlu ayran ve bol sıvı almaya başlayın tAnsiyonlarınızı takip edin toparlama olmaz ise hasteneye başvurun, gecmıs olsun