Mavistez Adf123 iki kizimdada 2 yaşına kadar aşka yastikla yatirmadim bu bebeğimde de kullanmayacagim
Ecekoraymom1722 Adf123 omurga sağlığına zarar verirsiniz süt daha onun kemikleri lütfen en az 1 yaşına kadar yatırmayın yastığa.
Denal Adf123 iki yaşına kadar yasak ilki öyle büyüttüm kafa şekli güzel şimdi ikincisinde yastiksiz gunler
Kediannesiiii96 Adf123 bende kullanma taraftarı değilim ama emzirdikten sonra kusarsa onu geri yutup boğulma riski varmış o yüzden kafasını az yukarda tutacak kadsr ince bir yastik kullanmayı düşünüyorum.
SelinDerin Adf123 reflü yatağı aldım ben, yastık önerilmiyor, bu dediğim yatak hem kusup boğulmasını önlüyor hemde gazlı bebekler reflüsü olan bebekler için rahat uyku uyumasına yarıyor 😊
dermus Adf123 10 aylik oglum Henuz hic kullanmadim. Tavsiye edilmiyor, hem bogulma riski hemde omurga sagligi icin.
Seminay Buraya bu soruyu yazabildiğinize göre elinizde internet imkanı var lütfen youtubadan yenidoğan bebek bakımı videoları izleyeleyim bilmediğim herseyi ordan öğrendim 🙏