Zberna Kizlar merhaba 30+3 gebeyim bugün akşam 6dan bu yana sağ tarafında bı ağrı var sanki bebek toplanmış gibi hareketlerinde azalma var kasilmadan dolayimi bu
Hafsa_gmsok 1 saat içinde 10 kere hareket etmesi gerekiyormuş bir takip et bakalım birde birseylere stresmi yaptın
Zberna Hafsa_gmsok Yok hayır streste yapmadım bu saate kadar yattım sürekli geçer diye ama geçmedi bisiyler yedim bebeğim hareket etsin diye harekette yok ne yapicam bilemedim
Zberna Hafsa_gmsok acaba devlet hastanesinin aciline gitsem bakarlarmi araya hafta sonu girdiği için beklemekte istemiyorum
omerim32 Hafsa_gmsok bı arkdasımın doktoru gunde en az 10 hareket demıs . Saatte on hareker fazla cunku gunun yarısından fazlası uyuyorlar
Zberna mihraveannesii daha önce ntsye hiç girmedim alttan muanemi yoksa mtsye mi baglarlar allttan bakilmak istemiyorum şuan
Cinarr İçiniz rahat etmezse ya kendi hastanenize yada en yakın hastaneye gidip nsp çektirin içiniz rahat eder neredeyse tüm hastanelerde gece nöbetci ebe olur bu durumlarda önce ebeler ilgilenir gerekliyse sizi takip eden doktora danışır.
Mavimiz omerim32 bende şok oldum ya benim bebek bazen uyuyor hareket etmiyor çünkü saatte 10 hareket çok gelmişti bana da okuyunca bi an korktum.