MbsN Selam kizlar🙋🏻 Bu haftalarda olupta kasiklarinda sanci olanlar var mi ? Acile gitmeyi dusunuyorum dogum belirtisimidir diye ama belki normaldirde diye dusunuyorum ve siddetli sanci degil
Melike464860 MbsN canım ara ara yalanci sanci olabiliyormus. Kendini dinle siklasirsa git. Benimkide kasıklarıma asiri baskı yapiyor bazen canımı cok acıtıyor
Kadirvemalik Bebeğin baskı yapıyor olabilir canım. Bu haftalar da öyle sancılar çekmek de doğumu kolaylaştırıyor.😊 tabi nişan kanama vs olursa hastaneye git tabi erken çünkü daha
selen8sefam Ben sancı bile hissetmiyorum nstde çıkıyo 34te doğum sancısı hastanede yatıyorum git mutlaka
MbsN selen8sefam bende bundan 2 3 hafta once gitmistim bebek haraketlerini hissetmiyorum diye plasentadan oluyor dediler bebek pozisyon degisince plasentaya vuruyormus ve sancimda 50 60 arasiydi orda makina kendim goruyordum ama doktor birsey demedi eve gidebilirsin dedi tabi altanda baktilar aciklik varmi diye bilemedim simdi gitsemi diye acil birazda uzak 😩
Kadirvemalik MbsN herkes de farklı olabilir canım.bazilari kanama bazıları sümüksü beyaz akıntı (fazla bi sekilde) bazıları da pembe sümüksü akıntı
selen8sefam MbsN 50 60 yüksek bı sancı benim de öyle başladı şuan 80i buluyo bazen 50 60 seyrettiği de oluyo hastanede yatıyorum erken doğum riski
BarBeyzazer Bende 30+6 ikizlere hamileyim yatakta dönerken baskı oluyor aşağıya acıyor 🤕 sizce normal mi bu hafta başladı
MbsN BarBeyzazer benim cis yaparken oturunca alt bolgem sanki yerinden cikicak gibi oluyor kalkinca yine normal oluyor , ama birden bi sancimsi bisey geldi anlamiyorum bebekte haraket etmiyor kendimi korkutmakta istemiyorum
Ayseayse5664 BarBeyzazer normal Canım Doğum pozısyonu için bas asagı ayaklar yukarı pozisyon almaya başlıyorlarmış.bende hissediyorum
Kadirvemalik MbsN beyaz sümüksü akıntı olacak böyle biraz fazla avuç içi kadar.falan Hafi hayırlısı olsun. Sıcak suya otur bol.bol yürü Merdiven in çik Doğumun da kolay olur hem Haberlerini bekliyoruz 🤗😍
MbsN BarBeyzazer tum gun etmemisti simdi Sabah migdem bulaninca zor oluyor bu haftalarda ama rahatsiz oldu heralde titreme Moduna gecti 😩 Uyumus demekki tum gun
BarBeyzazer Ayseayse5664 2 aydan fazladır baş aşağı duruyorlar ikiside ağırlıkları atttıkça aşağıda baskı arttı sanırım 🤔
Ayseayse5664 BarBeyzazer ikiz oldukları için haftana dikkat etmelisin sen hissetmesende nts de sancılarına baktırmalısın çok agrı hissediyorsan.
BarBeyzazer Ayseayse5664 normalde hiç bişey yok sadece yatakta dönmek ve kalkarken hissediyorum çatı ağrısı mı oluyor ne oluyor onuda bilmiyorum nasıl tarif edilir kontrolüme 1 haftadan fazla var gitsem mi