Nazlimom 92Seda bende 83 cıkmıstı hep kafama takıodım hamile kalamıyorum diye doktor böyle giderse kalaamzsin yükselir demişti bende düşünmemeye calıstkm ilaç verdi 1 ay kullandım sonraki ay hamile kaldim ve hergün havuc yedim eşimde kabak çekirdeği çitlemişti yumurtlama günlerinde sperm rahime tutunsun die avakado yemiştim
Sevgi979 92Seda genelde strese bağlı olduğunu duymustum. Benim gebe kalmami engelledi malesef. Ilacla düsürdukten sonra hamile kalabildim
Fundish Benim de yüksekti vücut kendini hamile sanıp gebeliğe izin vermiyormuş.her gün avakado yiyerek düşürdüm :)) bilginize…
userbame Benim de prolaktin yüksek çıkıyordu ama bir sıkıntı olmadı gebelik için.Rahat olun,güzel beslenin,spor yapın ,akışına bırakın👍
92Seda Sevgi979 banada ilaç verildi değer düştü fakat doktor banada yüksekliği hamileliği engeller dedi
92Seda Sevgi979 36 idi fakt normal değerlerin 5 ile 24 arasında olnası gerekiyormus ilacı içtikten sonra 5 e düştü şu anlık değer normal dedi fakat bir sonraki ay tekrar gel hormonlara yeniden bakalım dedi