seon90 Catmama ben sorayım arkadaşıma yani öğretmen olduğu için doğum parası alabiliyormu onu sormak istediniz dimi?çok yakın arkadasım var sorayım ona
Osge01 Nesli-12 ben süt parasi almamistim kamu çalışanına yok diye biliyorum sadece dogum parası alınıyor diye biliyorum
Osge01 daylin1 bende 657 ye bagli memurlar sadece dogum parası alabiliyor diye biliyorum süt parasını diger isciler falan alıyor diyir esim
muallimehanimmom5 Nesli-12 ne kadar sürede yatıyor bu para bende devlette öğretmenim hiçbirini almadım 43 günlük bebeğim esim halletmişti işlemleri ama yatmadı yada o bilmediği için başvurmadı süt parası için ayrıca mı başvurmam gerekir
Nesli-12 muallimehanimmom5 valla normalde 45 gün içinde diyolar ama ben msj gelicek falan sanmıştım beklemiştim dışarı çıktığınızda bence pttye bi sorun yatmış mı diye süt parasına bi yere gitmenize gerek yok 170i arayabilirsiniz
Sibeltopac Minikmucizemm24 ücretli ayrılıyorsaniz malesef rapor parasından yararlanamazsiniz. Ama çocuk parası alırsınız
Tubmavi Minikmucizemm24 öğretmenlikte öyle bi ödeme yok biz zaten çalışmadığınızdan da maaş aldığımız için almıyoruz. Özel sektörün maaşı kesildiği için ek doğum parası ödeniyor.
Steacher Nesli-12 ben şimdi gördüm de mesajınızı 😇 iki yaşında kızım için süt parası almadım geçmişe yönelik alamam değil mi 🙈🙈
Baharozdemir lunam ben hiç almadım alınmadığı yönünde bilgi almıştım o dönemler. Öğretmen değilim ama 657 tabiyim çok tşk ediyorum bilgi verdiğin icin
Steacher Nesli-12 devlette çalışan öğretmenler bu ödeneği alamıyor dediler 😔 emekli sandığına bağlıymışız 😕