Duygu0621 Kızlar 2 haftadır karnımda kasılmam var , 15. Sn düzensiz kasılmalarım oluyor taş gibi olan karnım kasılma geçince yumuşuyor . Bu haftalarda normal mi sizdede oluyor mu kasılmalar . erken doğum riski taşır mı 🤦🏼♀️
Bktbll Duygu0621 bende 34+5 im bende de oluyor haftaya persembe kontrolum var sorucam doktora bunu yani yururken falan bir degisik oluyor sanki sizinde oylemi
eusl Duygu0621 kasılmadan kastınız nedir sancı mı sadece karın sertleşmesiyse benim 22. Haftadan bu yana sürekli oluyor 29 haftalığım ama sorun yok… ben mi yanlışım?
Duygu0621 Bktbll yürürken veya ayaktayken olmuyor yada ben hissetmiyorum ama yatarken sağdan sola dönerken birden kasılıyor nefes alışım bile değişiyor yani değişik bir şey evet
Bktbll Duygu0621 valla bende anlamadim artik gittigimde kontrole nts var onda sanci cikarsa belli olur bazende bu sertlesmeleri bebek pozisyon degistiriyor ondan oluyor diyorlar
Hanifebolat34 Benimde o haftalarda başlamıştı bugün doktoruma sordum sabah akşam duzenli kasılmalar olursa ciddiye almalisin ama aralıklarla gün içinde oluyorsa doğuma hazırlık süreci dedi
Duygu0621 Hanifebolat34 Yok düzenli değil çok düzensiz ama akşam yatınca oluyor 5-6 kere falan , şuanda bile saymadım kaçıncı kez oluyor 😟