Fatmanur40 Yeniyuzyil üniversitesi öze Gaziosmanpaşa hastanesi Dr.Emine dilşad hanımı öneririm çok tatlı Güler yüzlü bir bayan muayene ücreti 175tl
Hilalkhrmn417 34Yenianne34 randevusuz çalışıyorlar bir de o açıdan güzel istediğin saatte gidebiliyorsun 😊
Asyafatos 34Yenianne34 suan esenyurt etiklife tip merkezinde gorevli bende gitmiştim kendisine muane olmaya
Hevooke 34Yenianne34 canım ben 1 yıl önce 1200 doğum yaptım şuan 1600 diye biliyorum yılbaşından sonra zamlanir ama. Doktor çok iyi çok ilgili tavsiye ederim ikinciyide yanında doğuracam Allah izin verirse
kivirciginannesi Hevooke merhabalar. Ani bir değişiklikle 41. Haftamda songül hanım tavsiye edildi. Size doğum ücreti kaç dendi, malum yılbaşı geldi. Birde dr nasıl biri, doğum esnasında
Hevooke kivirciginannesi ben geçen sene 1200 normal doğum ettim sezeryandan haberdar değilim bu sene degismstr yüksel ihtimalle yılbaşından sonra zamlaniyor. Doktor çok iyi ben çok seviyorum çok iyi birisi çok güzel motive ediyor ikinciye hamileyim yine ona gdiiyorum ilgili bir doktor ama hastaneyi sevmem açıkçası doktor için gidp gelirim
Sapsikanne Koç üniversitesi hastanesine Engin türkgeldiye gidiyorum 38 haftalığım hiçbir sorun yaşamadım çok iyi bir doktor muayene ücreti makul sayılabilir 250 TL ama doğum pahalı 13.000 TL civarı sanırım
Hevooke kivirciginannesi ben ebesinden biraz tepki aldım alttan muayene ettiğinde canım acıdı bağırdım ve kızdı bana. Çevremdeki çoğu kişi orda doğum yaptı ve böyle birşeyle karşılaşmamislar benim sansimayms doktor motivesi olmasa gitmezdim 😁