Glzrkck Hanımlar 13+5 gebeyim 4 gündür ateş sıtma serumlar ile ayaktayım asla nefes alamıyorum burun tıkanıklıgı var ne gecirir uykusuz kalıyorum bu yüzden?
Sssna Glzrkck okyanus suyu sprey, buhurdanlığa okaliptus yağı damlatmak, karbonatlı suyu burnuna biraz çekip sümkürmek,breathe right takmak
mucizegebelik6 Glzrkck bu yüzden doktora gittim burun deliğime kamera soktular hamilelikten dolayı burun damarlari sismis bi tur hamilelik alerjisi dedi fisfis verdi ama pek ise yaramadı bende. Doğum sonrası geçer dedi
Busraktas Glzrkck iki tane sarımsağı soy ucundan azcik kes burnuna sok bi kac saniye dakika icinde acılır ayip soylemesi baya bi sumuk geliyor hemen dene
Afrakuzu Miğren taşı varsa alnınıza yanaklarınıza burnunuza sürün masaj yapın saniyeler içinde açıyor veya vikis de olabilir bn öyle rahatlıyorum
Tgclvnt Glzrkck Canım tuzlu su ve pancar pekmezi iç. Birde doktorlar burun için sinüzitlerde çok kullanılıyormuş burun açmak için bir su yapıyorsun şişesi var oda etkili olur. Eczanelerde vardır. Geçmiş olsun.