Sevincozorhan Kızlar kayınvalidem bebek hediyeliği yaptırmış çok çok kötü eşimde bende beğenmedik onun yanına kendi zevkime göre yaptırıcam nerden yaptırabilirim istanbul içinde yaptırdığınız yer varsa paylaşırmısınız :)
NiceNice Sevincozorhan drtasarimdunyasi instagram adresi canım. Bizim burada hediyelik vs yapan blr dükkan sayfaya bak beğendiğin model olabilir belki…
Sssna Sevincozorhan instagram :makkase . Online alışverişte var fiyat görebiliyorsun sen nasıl birşey istiyorsun bilmiyorum ama. Ben bi çantanın içine lavanta kesesi ve lokumluk yapmayı planlıyorum
Sevincozorhan Sssna inan gerçekten böyle sade şık bişi istiyorum kaynanam yaptırmış kokmayan kokulu taş emzik emziğin ucunda taş var iğrenççç demodeee
Sssna Sevincozorhan https://resimyukle.io/g/l0QRslKFKi benim seçtiklerim bunlar canım biraz tuzlu oluyor ama atıyorum poşeti farklı yerden alırsın daha uyguna gelir vs. Hallolur diye düşündüm
Zzs2091 Sevincozorhan ben hep Instagram’da ki sayfalardan yaptırdım memnun kaldım hep ilkinde makrome anahtarlik yaptırmıştım bunda da ayna yaptırdım kullanışlı olmasını istediğim için
cerenmina Sevincozorhan kendin alıp yapabilirsin. Kayinvalidem parti malzemeleri satan yerden kutu almış. İçine renkli lokum almış. Bir de bebek figürlü badem şekeri almış büyük. Biz kendimiz yaptık. Zaten pandemiden dolayi kimse gelmeyecek ama esim ve kayinvalidem iş yerlerine götürür. Çokta uyguna geldi.
Sevincozorhan cerenmina aynı fikirdeyim ama yaptırmış kadın gerçekten hiç beğenmedim yanına başka bişi daha yaptırıcam sonuçta ilk bebeğim içime sinen birşey olsun istiyorum
Sevincozorhan İnstagramda bakıyorum fakat güvenemiyorum her sayfaya doğumuma 27 gün gün var kısa sürede bi İşi çözmek istiyorum fikirlerinize bakacağım teşekkür ederim kızlar