Haticecebrail dilarakocc yikayin sabah olunca giyersiniz🙂enfeksiyon riski cok fazla.Ben o kadar ki dikkat ediyordum ona ragmen mikrop kapmistim doktorum bana travazol krem yazmisti haricen kullaniyorum
dilarakocc Haticecebrail korkmam gereken bir durum olmaz inşallah bazen diyorum acaba doktora sorsam mı diye doktorda bıktı benden
kokulutaslar89 Haticecebrail uzun yıllar vajinusmus sıkıntısı yaşadığım için çok zorlanıyorum o tarz şeylerde 🥶🥶 Zaten bebişte nasıl çıkacak onu da düşünüyorum kara kara 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Allah büyük deyip bir iç geçiriyorum sonrasında 🤲
dilarakocc kokulutaslar89 evet onu bende çok düşünüyorum basur sıkıntımda var ıkınmaktan korkuyorum o yüzden Allah yardımcımız olsun
Haticecebrail kokulutaslar89 hiiiç korkmayın Allah yardım eder.Siz tevekkül edin gerisini Allah’a bırakın🙂
hilal-zengin dilarakocc hiç korkma yeşil sarı akıntılar olur yeni kullandığın için içeriyi temizliyor
dilarakocc hilal-zengin Allah sizden razı olsun ya korkudan ödüm kopuyor böyle bebeğe bişey yapar diye
hilal-zengin dilarakocc senden de razı olsun Rabbim kuzum 🥰 bebişede birşey olmaz hepimiz de oluyor maalesef akıntı ve fitil kullanıyoruz
RefBrs dilarakocc bende ilk haftalarında düşük için fitil kullandım kendinizi kasnağında az ittirince bile gidiyor zaten 1 saat kalkmadıkça sorun olmaz . Bende fitili koyunca kasıklarımda ağrı oluyordu içerde eridiği için olabilir panik yapmayın
dilarakocc RefBrs evet bide bebeğin kesesi daha yukarda kalıyordur dimi acaba ona mı yaklaştım diyorum bazen de çünkü son 1 tane kaldı onu da yarın kullanıcam kafamda soru işareti bırakıyor
RefBrs dilarakocc yok sanmıyorum keseye gelmez kolay kolay , öyle olsa ben 6 haftalıkta kullandım kalp atışı yeni duyulmuştu kesem kasıktaydı yani sizin bebeğiniz büyük plesantası var o koruyor onu hiç canınızı sıkmayın💕
Ayse254 dilarakocc öyle çömelerek yapmayın uzanın bacaklarınızı kendinize çekin parmağınızla o bölgeyi bulun içeri doğru ittirin bi yarım saat uzanın yeterli zaten geri aksa bile faydası oluyor onun akıntı illa oluyor çünkü
Busrassezer dilarakocc evet çok hızlı eriyor hatta ben bir kere fitili buzdolabına koymayı unutmuştum hemen yağ gibi akmıştı 😩