Suheylabudak Detaylı ultrasonum var 2 hafta sonra , nasıl oluyor birde bebeğimin cinsiyetinde doktorlar emin değildi detaylı ultrasonda kesin belli oluyormu ? Birde kaç haftalık yaptınız?
Bernako Suheylabudak 18. haftam da kan uyuşmazlığı nedeniyle erken girdim. Cinsiyetini zaten öğrenmiştim girdiğimde ama detaylı da tekrar onaylandı. Herşeyine bakıyorlar yaklaşık 50 dakika muayene sürdü
Zehraspl Suheylabudak canim bebegin her seyine bakarlar ic organlarina kalbine gbeynine gozlerine aklina gelebilecek her seyine kemiklerine bakarlar yaklasik 30 40 dk surer cinsiyetide belli olur cunku ayrintili bakiyo 20 ila 24 hafta arasi bakiliyo ama benim plesentam rahim duvarina yakin oldugundan 19 haftalikken girmistim yaklasik45 dk surdu cunku oglusum cok hareketliydi herseyine 2 defa bakmak zorunda kaldi doktor🤣 cok hareketli oglun var annesi masallah bi durmadi kipir kipir diye dalga gecti ve herseyini gosterdi bak kalbi midesi beyni bobrekleri bagirsaklari fln diye
Suheylabudak Zehraspl yaaa anladımm merak etmiştim şimdi tam öğrendim çok teşekkür ediyorum 😅 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Bernako Deniz2961 kan uyuşmazlığım pozitif çıkıyor benim idc testim , bebekte su toplama durumu var mı diye detaylıya gönderdi hem de perinatolog görsün dedi
Deniz2961 Bernako anldim teşekkürler cnku bndede varda 22 yaptırmıştım ilkini smdi ikinci gebelik yine o arsa yapacgm ama bn negtf cikiyr şükür çok geçmiş olsun