Suramanvermez İyi geceler anneler 18.ıncı haftadayım 1 kilo aldım ve çok fazla kalça ağrım var. Kontrol Çarşamba günü bu yüzden size danışmak istedim tecrübeli anneler burda mi ?
Bskrt Suramanvermez benmde öyle sol tarafm bazen öyle ağrıyor ki, yere basamıyorum topallıyorm resmen Ama doktorum progesteron hormonunun etkisiyle kaslar gevşiyor ondan dedi
Bhrbhr Suramanvermez bana bacak ve kalça ağrısı var dediğimde d vitamini eksikliğin başlamış diyil molekin d3 verdi 3gündür içiyorum iyi geldi gibi 12-3 üm
Dfd Bende 18. Haftamı yeni doldurdum resmen iki aydır bel ve kalça ağrısından bittim. 15 gündür filan da resmen sol kalçam çıkmış gibi basamıyorum ağrıdan acıdan resmen topallıyorum. Özellikle de oturunca oturduğum yerden kalkıp basamaz oldum. Keşke bi çaresi olsa kalan aylarda iyice artarsa ne yapcam diye korkuyorum şimdiden dayanılmaz oluyor bazen
Dfd Suramanvermez 3 kilo aldım sadece doktorum kiloya gayet normal şuan 5. Aydan sonra artar dedi bakalım ağrılar da ozaman iyice artar mı
Mervy Allah kolaylik versin bu sikintiyi cekenlere. Bende onlardan biriyim.ilk basta kalkip basamamalarim varislerden dolayiydi. Simdi 32. Haftami doldurdum son iki haftadir sol kalcam agridan aglatacak derecede agriyor. Bugun kontrolum vardi doktorum hormonlardan dolayi normal oldugunu soyledi. Bol bol kalsiyum almam gerektigini soyledi. Ayrica osteocare diye bir ilaci onerdi. Gayet normalmis bu agrilar, hatta bazi hastalarinin son haftalarda yuruyemeyerek tekerlekli sandalye ile geldigini bile soyledi. Dayanmaya calismaktan ve vitamin mineral destegini saglamaktan baska care gozukmuyor gibi. Bir de herkesin bunyesinin farkli oldugunu kiminin dinlenmesi gerektigini kiminin de yuruyus yaparak hafifletecegini soyledi.