Tgbpoyraz kkubra25 benim sigortam yok hastanede annelik sigortası yaptılar doğuma kadar onunla muayene doğum fln yararlanıyorum
SedanuKocabey Bernako nst ye ayrı ücret mi ödüyorsunuz ? Bahsettiğiniz devlet hastanesi mi acaba. Çünkü baya eskide kaldı nst ye başka odada girmek falan. Şimdi ultrason cihazlarında var nst 🤔 ben sadece muayene ücreti veriyorum, Nstme de bakılıyor.
Bernako SedanuKocabey hayır özel hastane. Ve evet normaldede nstye ayrı ücret veriliyor. Karşı odada nst odası var orda hemşire hanım bağlıyor. Doktorun kullandığı ultrason cihazına göre değişiyor. Yarım saat kadar bağlı kalıyorum
Sjana melekk13 bana da ilk önce mırın kırın ettiler iyi o zaman sizi şikayet edicem dedim ki geröekten edicektim anında yaptılar ben de avcılar hospitale gidiyorum medicana internationalda bile sigortalı gözüküyorum
Ayhkn Bernako canım bunların platin i gold u falan var hepsi de birbirine benziyor hiç anlamadım ben sen hangi paketi aldın acaba 💞
Bernako Ayhkn muayene Haklarına göre değişiyor diye biliyorum. 8 muayene bana tam yetiyor doğumuma denk geliyor. Açıkçası hangi pakete giriyor bilmiyorum
ENEP kkubra25 sampa sigortayi bir araştırın isterseniz biz ondan yaptırdık gebelik sonrasında da karşılıyor
sirinclskn 3oglanannesi valla ben de dün yaptırdım sigortayı tanımlanmış sağlık sigortası die gebelik olmadan 3.600₺ bence de rahatlık her gittiğimizde 300₺ muayene tahlil vs çok tutuyordu doğumu düşünemiyorum bile aşırı fiyatlar
iremo-2 kkubra25 merhabalar ben sigortacıyım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişiniz 🌸 fakat hamilelik öncesi yapılmask gerekiyor sigortanın 1 aylık olmanız maalesef ki hiçbir sigorta şirketi muayene masraflarınız tahliller ve doğum hiçbir masrafınızı ödemez 💓