SevdenurTirasci Rstasar benmde 13haftaya kadr günde 3 kere flan bulandı şimdi 20haftalıguz sabahları hala devam ediyor :/
edaozdxx Ben sen 8+1’deyim ve intiharın eşiğindeyim desem yeridir. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Yemek yiyemiyorum, su içemiyorum vücudum iyice halsiz düştü. Ağzımın içi aft yaralarıyla doldu. 😞
Rstasar edaozdxx bnce bir doktora gorun bebegin gelisemez Allah korusun sende halsiz dusersin daha fazla en azindan serum falan takilsin
Ahsenveannesi Rstasar daha adetim gecikmeden bulantilarim basladi 10 haftaligim suan 7/24bulantim var gece baş dönmesi bulantıbile uyandigim oluyor 2, 2.5 kilo verdim insallah 12. Haftadan sonra biter
Sedakaya Rstasarmerhaba ben 16+1 deyim ve hala kusmalarim devam ediyor sürekli olarak tiksinme ve yanmada dahil gecmesini bekliyorummm 😔😔
edaozdxx Çarşamba günü kontrole gittiğimde söyleyeceğim. Eşim kendi işleri yüzünden beni evde görmezden geliyor. Aramızda ne selam var ne sabah. Geçip de ben kötüyüm beni hastaneye götürür müsün desem inanmaz. Çünkü annesi sürekli bu haftada bulantı mı olur, bulantı başlamaz daha erken filan diyo. Sürekli yatıyorum halsiz düştüğüm için kalkıp iş yapıp geri yatıyorum, yemek yapıp zor bela sonra yine yatıyorum. :( Buna bile geçti kaynanam 9 aylık olduğunda seni yerinden hiç kaldıramıcaz demek ki dedi. Biraz da bunaldığım için toparlanmıyorum diye düşünüyorum. Gidince doktora açık açık kendimi toplayana kadar bana yatış verin diycem.
Rstasar edaozdxx canim ya lanet olsun bu anlayissiz kaynanalara ne bicim insanlar var uzulme esinle bi konus bence sonucta onun da bebegi sen yakin davran esine o seni anlayacaktir gecmis olsun cok :(
edaozdxx Rstasar hastaneye yattım 3 gün. Bir önceki yattığımda kadın Doğum uzmanı bana Decavit verdi. Erken başladığı için Decaviti zehirleme yapmış vücutta. Çok şükür şimdi ilacı bıraktım biraz rahatladım.
Ahsenn Rstasar canım 9. Aya geldim hala her vakit mide bulantısı çekiyprum. Ne çektim belli değil.. inşallah senin erkenden geçer