Nur1990_15 Kızlar bebek arabası alacağım ama ne alacağım bilmiyorum? Önerilerinizi bekliyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Marka, model de verebilirsiniz
Sssna Nur1990_15 travel istiyorsan hafifliğine dikkat et canım. Ben ayrı ayrı almakla upraşmak istemediğim için travel aldım. Birde kaç kg a kadar kullanıldığına bak. Ben araştıra araştıra elele mido aldım. Şuan stok yok gözüküyor ama yılbaşında gelecekmiş. İstanbulda mağazası var görüp aldım
Bernako Nur1990_15 casual cadillac air trona aldım manevrası baya iyi ve tek başıma bile rahat hareket ettirebiliyorum. Biraz fiyatı yüksek ama indirimleri takip edebilirsiniz önümüzde yılbaşı indirimi var
Lulikli Nur1990_15 travel olmayan kraft q77 model aldım canım. Oldukça hafif katlanınca valizlerdeki gibi çekcek kısmı oluyor. Puseti de ayrı aldık zaten arabada falan kullanırız diye. Zaten 40ı çıkana kadar doktor dışında pek bir yere gidilmiyor
Nur1990_15 Sssna babynil Nedeen?😁 Aradaki farkı da bilmiyorum desem😂 yarın bi bebek arabası araştırması yapacağız. Fikirlenize ihtiyacım var😍
Civcivim000 Nur1990_15 traveller daha kaba ağır oluyor kabin boy aldık biz daha hafif derli toplu katlanıyor taşıması daha kolay vs tek başınıza çıkmanız gerektiğinde araba katlı halde kolunuza omzunuza takıp bi yandan kucağınızda bebekle merdivenlerden inmek için vs kabin boylar travel olanlara göre daha kullanışlı
babynil @Nur1990_15 traveller cok agir asiri kabalar. Genelde cevremde travel alanlarin cogu pusetle isi bittikten sonra cocugu arabada oturtamadigi icin ya kabin ya da baston aldilar. Cogu arabanin bagajina bile sigmiolar bence asiri kullanissizlar. Ben iki keee masraf yapmak istemedim puset takilabilinir kabin boy aldim. Oylesini tavsiye ederim. Bin lirayada travel var kabin boy yok belki ama iki kere masraf yapmaktansa tek seferde almak daha mantikli
1susamhikayesi Merhaba, bende birkaç gün önce aldım rahat bir kullanışı var gibi duruyor tecrübe edeceğiz inşallah nasipse ottoplus op 400 modeli bakmak istersen 🌸
babynil @Barlas_mom ben cybex qbit aldim. Puseti de cybex aton m aldim. Smdi fiyati ucmus durumda ama aldigima cok benzeri chiccoda vardi adini bilmiorm modelin babymall de de gordum ebebekte de