ZehraKaya Kızlar Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz biz tam 13 haftalık olduk öğrenir miyim acaba şimdi gitsem?
bebisveannesiiii ZehraKaya 12 haftalıkta kıza benziyor dedi 16 haftalıkken gittiğimde erkek dedi ve değişmedi detaylıya girdim bu hafta hala erkek kesinleşti yani🥰💙
ZehraKaya Yaa öyle mi bende yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak inşallah sağlıkla eline alırsın 😌
Ahsennnn Haftamda %60 erkek olur bu bebek demişti. Haftamda oturur gibi duruyordu net göremedik azıcık gördüm erkek dedi . 12 13. Haftalarda tahmin yürütmek doktorunuzun tecrübesine kalmış .
Emine60 14+6 da %80 kız dedi net olmadığı için bekledikk, 18+6 haftalık olduk kendini göstermedi.. 20+3 de detaylı ultrason var bakalım ne diyecek meraktayız 🥰
deletedmom87894 ZehraKaya inşallah canım sende en kısa zamanda öğrenirsin🙏🏻😍cinsiyeti öğrenince daha da çok bağlanılıyor bebişle
Emine60 ZehraKaya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, biraz nazlı olucaz evet, akrabalarım göstermedi deyince herkes kız dedi ama bakalım hayırlısı 💕💕🥰
Zeynosunannesii ZehraKaya banda 12+5 te özelde devlette erkek görüyoruz dedi 15+3de gittim bugün bacakları katliydi carpraz atmış göremedi çok sonrada bana erkek gibi gelmedi dedi kafam karıştı
ZehraKaya deletedmom87894 Doğrudur canım sağol… İlk bebeğim benim sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyor ama merak etmiyor da değilim🙈