Elifinannesi_ Kızlar 38+2 haftalığım iç çamaşırım hep ıslanıyor. Ama böyle akan bişey hissetmiyorum. Beyaz beyaz akıntım çok oluyordu. Ondan mı ıslaklık acaba ya 🤦🏻♀️ Tedirgin oluyorum … Su gelişini anlarım değil mi 🙈
hamisanne_63 Elifinannesi_ benimde suyum fazla son günlerde iç çamaşırım hep beyaz beyaz oluyor anlamadım bişey🤷🏼♀️
QueenMommy Elifinannesi_ Şey diyolar su biranda bolcak geliyormus ve tutamıyorsun o zaman anlasılıyormus
kbrkrblt16 Elifinannesi_ su az az gelir mi bilmiyorum ama geldiğinde durdurulamayacak birşey onu biliyorum🤦♀️ Kaç havlu koydum bilmiyorum akıp gidiyor bence sizinki akıntı olabilir
Hellili Elifinannesi_ ben de siz gibi korkuyordum ama baya baya akıyor başta azar azar geliyor gibi sonra çoğalıyor tutamıyorsunuz zaten
Elifinannesi_ hamisanne_63 Bende öyleyim ya hep ıslak ama bacaklardan akar filan diyorlar ilk gebeliğim bilgim de yok 🤷🏻♀️
Salbayrak Benimde o durumda şuan ama suyun geldiğinde bunu ayırt edebilirsin canım çünkü su birden akiyo pacandan aşağı kıyafet üstüm başım hatta ayaktayım yer bile ıslanmıştı🙈😃 ilk hamileliğimde öyle olmuştu ☺️
Elifinannesi_ Salbayrak ilk gebeliğim canım pek bilgim yokda sormak istedim teşekkür ederim 🌸 Regl sancıları gibi ağrılarım var ama düzenli değil benimki akıntı gibi 🙈
QueenMommy Elifinannesi_ akıntıdır o benmde öyle hatta doktoruma sormustum iç çamasırım akıntı oluyor diye su olmasından korkuyorum yok dedi normal bu haftalarda oluyormus yoğun bir şekilde korkmana gerek yok o yüzden ☺️☺️
Arazynp Elifinannesi_ benimde bu sabah kalktigimda kulodu baya islatir sekilde akmisti. Sonra da akmadi. Su mu anlamadim. Yarin kontrole gideceğim.
Makskala Arazynp bugün ben de de oldu aynı şey 30 haftalık hamileyim. Doktor size ne dedi bu konu için acaba ☹️
Arzuburak Benim böyle kese üstten yırtılmıştı az az idrar kaçırır gibi geldi tutamıyordum yavaş yavaş sonrada nişan geldi zaten