Busrakzlkc BirPatiSever 34 olduk daha hiç yok ama doğumda bile çatlayan varmış 🙈 genetik diye düşünüyorum ben cilt yapısıyla alakalı
hamisanne_63 BirPatiSever 34 üm daha çatlamadım ama minicik bişeyler gördüm bugün karnımın alt kısmında çatlağa benziyordu 🙁
Asyaveannesi36 BirPatiSever 37yim hiç biryerim çatlamadı sanırım yürüyüş bol su ve 20.haftamdan beri bio oil kullanıyorum ondan
Meleekk BirPatiSever of hiç sorma 🤦🏻♀️☹️☹️çatlak patlak yusyuvarlak diom kendime ayna karşısında 😬 alıştım artık 36+6 yız. Hala kaşınıo deli gibi 🤦🏻♀️
Ecemm33 BirPatiSever 35.haftauım öyle bi çatladım ki çatlak olmayan alan yok göbeğimde moralim bozuluyor
BirPatiSever Ecemm33 annem ve kardeşim de çatlamış bu durum genetikse bende de olur diye bekliyorum. İnşallah olmaz da 🙏 çatlarken çıtır çıtır ses oluyormuş sizde de oldu mu
BirPatiSever Sulee55 ben sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. The life Co nun doğal yağı. Ama haftam erken daha göreceğiz bakalım.
Suzanne 19.. ablam ve annemde baya çatladılar o yüzden ben bu çatlama işinin yüzde doksanının genetik olduğunu düşünüyorum çünkü 19. Haftada sadece 900 gram almıştım kilo olarak.
BirPatiSever Suzanne annem ve kardeşim çatlamıştı da bende henüz yok inşallah olmaz 🙏 nerdeyse 14 kilo aldım aslında
Kbraylmz1 BirPatiSever ay töbe öyle şey mi olur kim demişse iyi kandırmış sizi kaşıntıyla başlıyor çatlama sanki etkiniz geriliyor gibi
Sulee55 BirPatiSever ben de daha 17.haftamdayim ama karnım kasinmaya başladı gibi sanki hindistan cevizi yağına başladım bugün ben de