Cemalhazal50 Bana yasak olduğunu söyledi doktor bu hapın vermedi farklı ılac yazdı mıllıyetım izin vermiyor dedi artık o ilaca dedi ne alaka ki ilk gebelıgımde kullanmıştım
MerveeD QueenMommy nasıl kullanılıyor bana da yazdı doktorum daha once baska bır ılac kullanıyordum bu ücretsiz dıye artık buna devam etmem gerektgını soyledı pazar gunu baslayacagız
MerveeD Cemalhazal50 ben daha once baska bır ılac kullanıyordum pazartesi gunu saglık ocagındaki aile hekımımız decavt yazdı ama daha baslamadım oncekı ilacım yarın bitiyor sonra kullanacağım
QueenMommy MerveeD sabah tok karınla içiyorsunuz sadece kokusu iğrenç biraz midenizi bulandırmayın kabızlık yapıyo buna dikkat et çorba sıvı seyler tüket bol bol
MerveeD QueenMommy ben ayriyeten demir ılacı da kullanıyorum gynoferon sıkıntı olur mu acaba daha once baska bır vitamin kullanıyordum cnkı
CerenArslan1 Bende kullanıyorum hatta sağlık ocağı doktoru yazmıştı sonra kendi doktoruma da sordun devam edebilirsin dedi ve öyle bir yan etkisi de olmadı yani
Gnccosgun Yasaklı değil sadece bazı vitaminler Avitamini mesela fazlaymış ondan tercih edilmiyor içinde eksiklerde var balık yağı falan gibi benim doktorumda önermedi bende özel bir takviye kullanmaya başladım