zehra33 Kızlar bebek bakım çantası alacağım. İnstagramda dolaşan çok model var ama abartılı fiyatlar bü geldi bana. Alıp kullandığınız marka model var mı? Tavsiye bekliyorum ☺️
mucizemizibekliyoruzz zehra33 civilden 80 tl ye aldım ben görüp alma taraftarıyım çokta güzel çantalar var
deletedmom321 zehra33 ebebekten aldım internet sitesinden lassig marv çapraz olanı. Geldi çok beğendim kullanmadık henüz ama modeli rengi kendisi çok şık duruyor :) 85 tl idi %50 indirime girmiş
Hatice3 zehra33 mayorel marka çok güzel instagramda 300 ₺ diyorlardı ben Akakçe diye bir internet sitesinden 167 ₺ ye aldım çok kaliteli geniş
deletedmom503 Bende alcam karar veremedim bende burda bekleyeyim netten alanlar ya da magza bilen tavsiye edenler yardim 😍😍
deletedmom503 zehra33 şimdi bende netten baktım civil de güzel cantalar varmış😉ebebekde gecen hafta sonu bakmıştım orda da guzel var ama civil daha ucuz aynı canta arasında 30 tl fark var🤔bu hafta ici almaya gidicem bakalım nerden kısmet olacak
zehra33 mucizemizibekliyoruzz instagramda da çok var ama hepsi pahalı ve aynı model o yüzden merak ediyorum diğer anneler napmış
deletedmom321 zehra33 açık mavi olanı aldım ben :) bakın beğenirsiniz bence. Mağazada görme şansınız varsa oradan da bakabilirsiniz
Krbyr91 Ali express almıstım bende instagramda 160 tl iken 90 a çok ii şekilde gelmişti tabi dolar pahalı şimdi ne oldu bilemem 20 günde gelmişti kargo ücretsiz felan normal lequen bebek bakım çantasından
ElifAkaln Bende adidastan aldım kızlar normal sırt çantası oda işimi görüyo sonuçta bakım çantası şeklinde almadım gayet hoş mor renkli
Krbyr91 zehra33 benimde ilkdi diğer bir hamilelik sitesinde önermişlerdi resimlerini felanda atmoşlardı uydum aldım o modelden istiyordum çünkü ama carters ürünlerini ordan almayı düşünyrm kısmet olursa