Dlkbhr93 ByzM beklemek son günlerde cok zor uykusuzluk hat safhada agrilar desen bitmek bilmiyor cok zor
ByzM Dlkbhr93 evet gerçekten zor bebek kanala girdi ama açılmam yok sancılarım oluyor ne zaman gelecek belirsiz
Dlkbhr93 ByzM benimkide kanalda surekli sancim var akintim var bitmek bilmiyor yururken penguene dondum ama yok gelen🥰
ZGamze Dlkbhr93 doktor bana Çarşamba Günü normalde çatı muayenesi yapacaktı nst de birsey çıkmayınca yapmaya gerek yok dedi 🙄 size ne zaman yapıldı
ByzM Dlkbhr93 son çare suni sancı eğer gelmezse insallah hepimizin sancısı gelir doğal doğumlar yaparız insallah
Dlkbhr93 ZGamze benim 36 haftada erken dogum riski olustu o zamandan beri acik bi sekilde devam ediyor ilerleme yok cati muayenesine gerek kalmadan erken dogum riskiyle ogrendim sanciyla baslamisti o zamanda
Dlkbhr93 ZGamze benim 36 haftada erken dogum riski olustu o zamandan beri acik bi sekilde devam ediyor ilerleme yok cati muayenesine gerek kalmadan erken dogum riskiyle ogrendim sanciyla baslamisti o zamanda