Cotanakk 2. Ele gelecek olursak öncelikle şunu söyleyim az önce sana attığım sıfırların hiç biri bırdakilerden bi tanesi kadar kaliteli olamaz ha ilk çocuktur durumun varıdrı sıfır alayım dersem amenna ama diğer türlü ikinci el almak dünyanın en mantıkı şeyi bence 3500 e bütün markaların arabalrını alabilrisn 2 el de . Ve bütün markalardan sana en uyanlar
Benim de bir ara Doona (hem hafif hem pratik hemde araçta yer kaplamas çünkü içimde bebek olacak zaten tek sıkıntısı bebek zayıf bile olsa max 1,5 yaşa kadar kullanılacak olması yani ya ikini araba alacaksınız yada 1.5 yaşındna sonra bebek arabası kullanmayacaksınız)
Diğer örünerim Benim de şuan kullandığım quinny zapp flex plus ( quinny en kalitlei sağlam markalrdna biridir bu bir gerçek artık😁 katalnınca çok az yer kaplıyor , hamak gibi olduğu için bebeklerin hemen hepsi içinde direk uyur,benim bebeğimin arabalarla problei yoltu hepsind euyurdu ama bunda diğerleirndne dha auzun süre uyuyor 1,5 saat bile uyuduğu oldu düşün zaten normal yatakta da yatsa o kada ruyur 😅bunu alacaksan puset olarak maxi cosi , cybex veya besafe bakmalısın ama en çok bu arabyala maxi cosi kullnılyro.)
Diğer önerim benim de kullandığım mamas papaps ocarro ( kaliteisne sağlamlığına bizzat şahit oldum sepeti en geniş arbalarsna biri, insanın eli kolu olacak bir araba cidden. Puset olarak cybex besafe maxi cosi ve avianout kite ile kullanabilrisniz ben maxi cosi pebble plus ile kullandım ama cybex ve avianout kite de kullanmıtm bir süre üçü de en kaliteli pto koltuğu markalarıdır .Ben bir yıl kullandım şuan satılıkta ama vermeye kıyamıyoruz satma sebeibimz ise ağırlığı ,biz 3, katta oturyruz ve asansör yok her sefirnde üç kat taşımak haliyle ölüm gibi o yüzden daynamadık artık biraz daha hafif olan quinny i aldık. Ama bu araba abaetmıyorum en az 4 çocuk daha büyütür tabi eğer dikkatli kullnılırsa. Biz kaç kez yağ bakımını uaptık kumaşlarını en az 6 kez yıkadık tertmeiz kullandık düşünürsen yarıdmcı olurum bu arada😁)
Diğer önerim cybex priam ( eünaynın en havalı arabası olabilri ağırlığı mamas papasla aynı, katlanamsı pratik gerçekten marka ve kaliteisni hissettren bir araba . Biz zamnaında mams paps ile bunun arasında kalmıştık çnkü acayip benziyorlar ama cybex biraz daha büyük kaylanıyor ve fiuatı daha pahalı olduğundna mamas papası aldık)
Son önerim peg prego ypsi( bu araba markasına da hastayım italyan markası ve tasarımı çok hoşuma gidypr eminim siz de beğinrisiniz praitk biraz daha hafif bi model ve puseti de güvenlik testelrinden iyi puanla geçmiş bir ürün)