Fasulyeninannesi1
bagi easyfold (bagi markası iyi kalitededir)
Maclaren atom (babyzen yoyo nun türkiyedeki verisyonu denebilir kalitesi çok güzel ama oteuma ksımını pek beğenmedim açıkcası tam dik olmuyor bebek hafifi de osla yatar pozisyonda oluyor bilginiz olsun)
Mamas papas ocarro, strada,armadillo flip xt3 (mamas papasın bu modellerine gözüm kapalı güvenirim bende ocarro kullandım en uzun süreli kullandığım oydu bir yıl kullandım hala taş gibi rahat 6 7 yıl gidecek bir araba tek dezavantajı baya ağır eğer bir yerdne bir yere taşıma da sıkıntı çekmesseniz sürüşüne asla yansımıyor ağırlığı)
Quinny zapp flex plus ( cidden baya baya araştırdım inşalalh son arabamız bu . Hamak gibi olması diğerleirndne ayıran özleliği btün bebekelrin uyuyabildiği bir araba olsaydı bu o olurud o kadar diyim zaten quinny kaliteisni herkes bilir bildiğim en uzun ömürlü marka gördüğüm kişileirn çoğu bilemm kaçıncı bebeği için kullanıyor )
Anex e type ( en şıkmarabalrdna biri portbebsi özellkle öne çıkan ksımı oturma üniteis de çok güzel ama yakınen görmediğim için yinede tam kefil olamam )
Cybex priam ( benim için dünaynın en mükemml arabası cybex cloud z ana kucğa ile mükemmel bir kullanımı oluyor ana kıcağını kulalnım en konforlu ve güvenli ana kucağı zaten . Araba da ok şık pratik ve kaliteli . Üstelik sadcee bu arabay mahsus bir şey var bebek arabada otruuken bu araba ile merdiven çıkabiliyorsunu arabanın onun için olan bi modu var ve bu cidden süper bir özellk eğer prasını sorun etöesseniz mimayı üçe beşe katlar bu bir bakın derim ) daha da bir sürü marka yazarım ama en en gördüklerim bunalr eminim en mğkemmelini alacaksınız ☺️