Gzm23 Kızlar Ben içinde bir çok vitamin olan multivitamin kullanıyorum,D vitamini /kalsiyum.,magnezyum, ve demir ilacı olmak üzere 4 tane bir ay sonra kan sulandırıcı ile 5 tane olacak ilaçtan gına geldi yaa siz ne kadar kullanıyorsunuz?
gbdl2023 Gzm23 ben bi tanesini içemiyorum bile siz nasıl içiyorsunuz 5 tane ben kusuyorum direk. Ya😭😭😭
Aylinsertsu Gzm23 30 haftalığız hamileliğimin 3. Ayından beri sürekli bunları kullanıyorum perinatolog vermişti sonrasında devam ettiğim kadın doğum doktorumda devam eselim yeterli dedi
Asyaveannesi36 Gzm23 ama en başından beri hep aynı ilaçları içiyorum doktorum her ay kan tahlili yapıyor değerlerim iyi ondan başka ilaca gerek görmedi
Kerimmom Bbuse12 bende decavit kullanıyorum ama her sabah al dedi doktor sen niye 2 günde bir alıyorsun
Leylasiva21 Gzm23 talesemi hastasıyım kan sulandirici iğne disinda kullanmıyorum iki hafta bir serum gibi kan alıyorum maalesef buda organlarımin şişmesine neden oluyor 5 aylık hamileyim 2 ay daha idare edebilecek çok iyi olacak bana dua edin lütfen 🤲
kuzeymomsss Gzm23 6 tane ilaç kullanıyorum. Magvital, monovit d3, santafer, decavit, farmafen vitamin d3, mdc omega3 kullanıyorum
Momydemet Gzm23 pregnom(Multi vitamin) coledan de(D vitamini) Ocean Extramag(Magnezyum) Gyno Ferro(Demir) Vajinal olarakta progestan alıyorum.
asel35ece Gzm23 23 haftalık olduk ilk 3 ay sadece folik asit ondan sonra Decavit Ferrum Devit 3 Efermag Balık yağı
Dmteyll 28 haftaligim hic bisey kullanmiyorum kan seviyem sınırın altındaymış kusuyorum diye ne vitamin ne kan haplarimi icebiliyorum