Asi_1453 Devlet hastanesin de doğum yapicam sezaryan doğum SSK yok yeşil kartım yok devlete doğumdan sonra bir ücret aliyormu bilginiz varmı acaba ☹️
Gnz Asi_1453 Yok ücret almiyorlar bende ilkbaharda kurtaj oldum bir gece yattim vs hic bir ucret almadilar bizimde sigorta ssk vs hoc bise yoktur
Sssna Asi_1453 eşininde mi yok canım. Ondan yararlanabilirsin varsa. Doğumda ücret alınıyor mu bilmiyorumda sonrasında ilaçlar kontroller vs için faydalı olur
Burcueylus Asi_1453 alıyorlar cnm devlet hastanesinde çoğu şeyi zaten senin sigortandan karsiliyo.Alirlar yani emin ol.Fakulte hastanesinden dogum yaptim ben sigortam bitmiş ücret çıkar dediler gün icnde aceleyle sigorta başlattık o yüzden .Bir kaç gunlugune baslattirabilirsiniz mesela biz öyle yaptik
Dido_ Asi_1453 hamilelik ve durum acil eylem gerektiren hallerden sayılıyor. Bu hallerde devlet hastanesine yatan kişilerden ücret talep edilemez. İnternetten araştırın isterseniz. Devlet hastanesinde görevlilere de danışın.
Nisayaz Benimde sgk yesil kart vs biseyim yok analık hakkindan yararlaniyorum muayenelere 6 tl bor ücret ödüyorum o kadar düşük riskim vardi onceden 1 gece hastamede yattim ciktim hicbir ucret odemedim sadece muayene ucreti bir 6 tl aliniyor