Dermin Kızlar doğumuma çok az kaldı benim saçlarımda mantar çıktığı için sıfıra vurmuştum 5 ay önce ve çok üzülüyorum hiç böyle hayal etmemiştim
burcakayan Dermin Anneler her haliyle güzeldir canım üzülme 😍🥰 Ama rahatsız hissediyorsan peruk kiralayabilirsin ❤️
Asyaveannesi36 Dermin hatırladım sizi kayınvalideniz den mi birinden geçmişti size aman canın sağolsun üzülme bebeğinde sende sağlıklı olunda 💜
sulekesskin Dermin bende çok döküldüğü için 3 numaraya vurmuştum ama çok aşırı yavaş uzuyor Argan yağı kullanıyorum ama inş bi zararı yoktur bide restorex şampuan hızlı uzatıyor
Dermin sulekesskin canım argan yağını kullanabilirim ama şampuanı kullanamam kafamı kaşındırıyor bitkisel olması lazım yaralar geçti ama ara ara çıkıyor
bykarakan Dermin bebeğinizle kendinize bandana alın komple küçük eşarp gibi bağlanır ya öyle bağlayın kombin gibi olur hem fotoğraflarda da hoş çıkarsınız bunu sorun ediyorsanız
Clementinee Dermin bence kısa saçın en yakıştığı insan olabilirsin benim gördüğüm… Hiç takma kafana inanılmaz yakışmıştı hatırlıyorum fotoğrafını.