dezgi misslaviniaa dun aksam 9 dan beri uyuyorum sanki öldüm 😂 şimdi eczaneden test alicam artık hayırlısı 😂
dezgi dezgi kızlar testim silik çizgi çıktı ölüyorum mutluluktan dua edin bana kan vermeye gidiyorumm
AysUysal dezgi fotoğraf nasıl atılıyor burda görsel atsam ben anlamadım, 3 hafta:5.8 - 71.2 4 hafta: 9.5 - 750 5 hafta : 2 yazıyor Bide 12. 3 IU/L İlk defa beta baktırnca böyle acemilik oluyor sanırım 😔🙈
Sims4 AysUysal beta da sadece bir değer çıkması gerekmiyor mu karışık anlayamadım şu sondaki 12.3 olan mı acaba tam atsan belki daha net anlaşılır
Sims4 AysUysal bende bilmiyorum nasıl atıldığını ama şu ıu/l dediğin sanki değerin eğer 12.3 se gebe olmuş oluyorsun ve senin gazınla bende mi gidip kan versem acaba 6 günüm var
Sims4 AysUysal ‘hızlıresim yükle den yüklüyorsun google yazıp daha sonra altta forumlarda paylaşılcak link var onu kopyalayıp buraya yapıstırıyorsun ‘ biri böyle bir şey yazmış bir dene belki yükleyebilirsin
pims Ozgamzeoz Hayırlısı olsun benimde öyle negatif. üzülüp sonra toparlıyorum kendimi Allah güç sabır veriyor
dezgi pims canim benim allah hayırlı zamanda verir benimde testte nasıl çıktı şaşırdım inşallah doğrudur 🥲💕💕
Ebrbre dezgi ayy çok sevindim canım benim bizede haber et burdan değerin yüksek çıksın katlanarak artsın inşallahhhhh 🤲🤗🥰
dezgi Ebrbre inşallah canım 5.30 gibi çıkacak eşime söylemedim test yaptigimi yeni yıl sürprizi olsun inşallah bebisim 💕💕
misslaviniaa dezgi ya kiz ben acamadim fotoyu ya o siteden ben foto goremiyomki yenide img yúkleden atsana ya kac dakkada ckti ay tebrik ederim gordunmi iyide almissin testi