dezgi misslaviniaa yaa canım benim sende hayırlı haberi al inşallah iki gündür ne ağladım mutluluktan 😍 benim bugün adetim 6 yada 7 gün var bir gün geç gelebiliyor her ay o yüzden emin olamıyorumm
misslaviniaa dezgi ya kiz daha 1hafta varmiski .iyii ya o zaman senin yumurtlaman erken olmis cunki idrara en erken 14gun sonra kecer..benim tahmini yumurtlamam cunki 23aralikti..
dezgi misslaviniaa inşallah yalnız bende birseyi anlamadim ben yumurtlama takibi falan yapmadim ve tahmini yumurtlama 24 aralıkta benimde nasıl oldu da oldu yerleşti idrara geçti anlamadım 😂
misslaviniaa dezgi ola biliyor iste erken yumurtlama..Allahin taktiri bilemeyizki.. Benmde ewim asker iste anca tahmini yumurtlama gununden 1gun once ve 1gun sonra iliski oldu geriisi Allaha kalmis..Eger bendede erken ya gec yumurtlama olduysa bende hamile kalamam iste
gamzebngaa_dmr dezgi benimde ilk gebeligimde böyle silik çıkmıştı şimdi kızım 3 buçuk yaşında bende adetime 6 gün kala yapmıştim sonra kan verdim kanda da çıkmıştı canım
Sims4 Bende bugün kan verdim bata 5 gün kala ama negatif malesef geç döllenme olduğunu da sanmıyorum olsa çıkardı heralde, olanlara hayırlı olsun inşallah 🌸
babymoomss 7 gündür adetim gecikti 5. Gün test yaptım negatif çıktı ama hâlâda hasta olmadım bir yandan ümit ediyorum diğer yandan hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum Allahım isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻🌸
misslaviniaa Umut60 ya kuzum bugun adet olmam lazm ama olmadim daha test de yapdim cizgi gozle gozukmeyecek kadar var iste nebileyim bilmiyorum bende yarin yeniden yapcam insAllah adet olmazsam.ama adet olucakmisim gibide biseyim yok normalde 3gun onceden baslardi regl agrilarim
Erenediz dezgi Aaa gözün aydın bende bu testten yapmıştım pozitif cıktı aynı zamanı bekliyodruk seninle ☺️ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah