FatihBatur Kızlar kiloyla ilgili asla sorunum yok ama bebeğim önden gidiyordu fakat 1 aydir grip oldum geçmedi o yüzden şimdi az kilo almış önden giderken haftasıyla uyumlu oldu sanırım sizinkiler 34. Hafta da kaç kiloydu
Limonveannesii FatihBatur 34. Haftada gittim 2100 gr dedi 2 hafta geriden geliyor dedi bana da yakın takipteyiz
Tugbaa2937 FatihBatur ben bugün gittim. 34+5 2650 Gr bence çokta takma bende sürekli ayaktayım hep diyorum bu kilo almaz ama bak alıyor. Sağlıklı sıhhatli olsunlar.
Pnrkrb FatihBatur benimki de 10 gun kadar onden gidiyordu ama 2-3 haftadir kontrollerde daha az aldigini goruyorum haftasiyla uyumlu gibi oldu. Tam 33te kontrole gittigimde 2294 gram cikti. Erken dogum riskimiz de var. Ilaclarla durduruyoruz. Hayirlisi olsun insallah
FatihBatur Limonveannesii benim de 32 de 2100 gramdı 34 de 2240 2 hafta da sadece 210 gram almış buna şükür 🤲🏻 İlk oğlumu 2500 kilo doğurmuştum bunu en azından 3 kilo doğurmak istiyorum
Limonveannesii FatihBatur doktorum avokado muz kaşar ceviz süt bunları tüket sonra soluna uzan dedi yaptım ve 8 günde 250 gr almıştı sizede tavsiye ederim bizimde hala istediğimiz gibi gitmiyor ama en azından bir şekilde kilo alıyor az da olsa eğer gelişim durursa doğuma alırım dedi doktorum
FatihBatur Limonveannesii 1 aydir cok fena grip olmustum aslında bunlari yiyordum ama bu hastalıktan dolayı iştah kapanması yaşadım 🤷🏼♀️ Şimdi muz ceviz falan aldık tekrardan onları tüketmeye başlayacağım insallah benimki de alır kilo
Tugbaa2937 FatihBatur bak bundan sonra artık bebeğin kalsiyum ihtiyacı var. Tahin pekmez süt yumurta kefir peynir kuru yemis bunları tüket. Ben bide her akşam yer fıstığı ile kuru üzüm yiyorum hergun kefir peynir yumurta mutlaka eğer yemezsen bebekte senin bedeninden beslenir vuducun zayıf düşer artık bunlar daha önemli
FatihBatur Tugbaa2937 bende tahin falan cok tüketiyordum ama bu grip hastalık iştah falan bırakmadı kullandığım vitamin ilaçlarını da bırakmıştım 2 haftadir şimdi hepsine tekrar başladım bakalım insallah
FatihBatur Pnrkrb 🤷🏼♀️ Niye böyle oluyot acaba hic anlamadım şimdi süt ceviz muz Kuruyemis tahin bunlari tüketeceğim ayın 3 ünde terler gidecegim bakalım ise yarar insallah da en azından 35. Hafta da gittiğim de 2500 olmuş olur cunku bu ikinci sezeryanim olacak 38 39 gibi alınacak
Der Pnrkrb 22gün yoğun bakımda yattı 1hafta solunum cihazında şuan Allaha şükür hiçbirşeyi yok bebeğimin bakımıda beni hiç zorlamadı sadece alerjik bi bebekti o biraz yıprattı bizi oda şükür 7.ayda geçti