Busraaaa1 Gamze1351 ya nasıl bi doktor benim ilk doğumumu o yaptırdı rezil etti beni sadece bana özel miydi acaba çünkü ben o adamın suratını görünce gidesim gelmez😄
Gamze1351 Busraaaa1 valla çok iyi doktor bn memnun kaldım vala evet biraz sınırlı olui ama çok iiyi bı doktor nedense 😊
Nisayluh ozgeakkaya merhaba benimde naile idi bende özlem ballı ya geçiş yaptım haftaya aldım ilk defa gideceğim umarım bahsettikleri gibidir 🙏
Busraaaa1 Bende 34+3 günlük gebeyim ilk doğum tecrübemden sonra Özel hastaneye gitmeye karar verdim Acıbadem Ayşegül iltaç. Akkurta gidiyorum Harika bi doktor ilk doğumum şehir hastanesindeydi hastane olarak ebeler olarak hepsi muhteşemdi doktor hariç🙈
Regina16 Busraaaa1 ben de ayni doktora vidiyorum ve asirii memnunum insani rahatlatan huzur veren bir doktor
Nisayluh Falimdacikmadin merhabalar bende hayat hastanesine gidiyorum 25 haftamdayım kendi doktorum ayrıldığı için özlem hanıma gecmeyi düsündüm odasına gittim konustum rutin kontrollerine gelebilirsin dedi kabul ediyor yani bide 4750 tl doğum ucreti onu öğrendim biz ödemeyi önceden yapıcaktık ögle olsaydı 3500 verecektik fakat ödeme yapanların süresi mart ayına kadarmış benim nisan ayında olacağı için malesef ödeme yapamadım.
Busraaaa1 Regina16 kesinlikle o kadar sakin ki doğum da da beni etkileyebileceğini düşünüyorum bu sakinliğinin🥰
Busraaaa1 Gamze1351 çok sevindim sizin adınıza demekki benim doğurduğum gün ekstra bi gerginliği vardı🙈
Gamze1351 Busraaaa1 evet gergin oluo ama gerçekten çok iyi doktor ilgili herşey anlatio bn sevdim gerçekten ins sizde iyi yanını görürsünüz yaşar canı da çok duyuyom oda çok iyi bı doktor diolar tavsiye ederim o doktorda 😊
Mrvcankal Syd160531 merhaba 🙋🏻♀️ Nilüfer’de oturuyorum medicana hastanesine gidiyorum doktorumuz Okan Özden mükemmel bir hekim ❣️