oguzweannesi Böbreklerimde genişleme var Günlerdir yoktu bu ağrı bugün dışarı soğuğa çıktım hastaneye gitmek için yine başladı gecmiyo da ağrı kesici mi içsem 😞
Hhilall37 oguzweannesi benimde gebelikten dolayı sağ böbreğimde genişleme var belime vuruyordu ağrısı doktor günde 3 litre su iç sol yan yat ve çok ağrın olursa parol içebilirsin demişti
Melek__55 oguzweannesi benimde çok az genişleme var canm çok şükür ağrı yok ilk basta biraz yapmıştı ama kendini özelikle çok sıcak tut karın bölgeni çünkü benim üşüyünce agryor du bide bol su iç
oguzweannesi Hhilall37 ağrı kesici kalmamış yoksa icecektim valla dayanılacak gibi değil ağrısı gecti mi peki ağrılarınız kısa sürede
Hhilall37 oguzweannesi her adım attığımda bıçak batırıyor gibi oluyordu zor yürüyordum hemen geçmiyor yavaş yavaş azalıyor şuan da iyiyim çok şükür. Günde en az 3 litre su içiyorum ve sol yan yatıyorum. İkimizin ağrıları farklı yerdeymiş ama sebebi aynı
oguzweannesi Melek__55 benimki ameliyat derecesinde maalesef evet günlerdir rahattim bugün dışarı çıktım soğuk kapinca ağrısı arttı
oguzweannesi Hhilall37 bana ameliyat denildi günlerdir idare ediyorum ağrısı yoktu sanırım kabul edecegim ameliyatı dayanamıyorum artık 😞