Gulak Anneoluyorummmm ama ben fitili kulanirken iliski yasaklamisti bana doktor bitinceye kadar iliski olmamali
Ege25 Anneoluyorummmm kaç haftalık hamilesiniz banada verdi doktor gynomax xl 3lü- monurol kullandınmı Bn korkuyorum da kullanmadım 😢 çünkü bu 5.fitil oluo
turefb Anneoluyorummmm ben se gyno lomexin fitil kullanıyorum, dün birini kullandım, bugün ikinciyi kullanıcam 😅🥲 ben de 20+4 haftalık hamileyim. Bi sıkıntı olmaz dedi doktor bakalım inşallah fayda eder
Gulak Anneoluyorummmm yol hic bisi olmuyor ama ne kadar arkaya koyabilirseniz koyun (afedersiniz) ama oyle daha yararli ben ilk baslarda kokrmustum ama krem olarak kulaniliyornhatirladigim kadariyla hepsi bitmesi gerekiyordu ben korkup hepsini bitirememistim pisman olmustum daha sonra akintiyi hemen kesiyor ama 😂
Ege25 turefb ben kullandım ama akıntı da çogaldı vajina yanması felaketttt hala devam ediyor 1ay olcak
Ege25 turefb gözükmez olurmuyum 5.fitil e geçtim 🧿gyno max xl verdi akıntınız vajinanızı yakıyormu sizinde
dilarakocc Sizin kullandıgınız 3lü mü acaba bende fitil kullanıyorum ama markasına dikkat etmedim benim kullanmadan önce akıntı su gibiydi kullandıktan sonra yeşile döndü ve arttı akıntı sanırım enfeksiyonu atıyor bende