tazeannecik1 Kızlar ben şuan normal bi özel hastaneye gidiyorum ama fiyatı aşırı artmış yani gittiğim hastane haketmiyor o paraya bende değiştirip Acıbademe geçmeyi düşünüyorum ama nasıl olur ki acaba sizce böyle bi durum yaşayan var mı ?
Yagmurdgdgn13 tazeannecik1 son üç ayı doğumu gerçekleştirecek olan doktorun takip etmesi gerekiyor ama çok geç kalmış değilsin. Bu güne kadar olan bütün kontrol kağıdını sıkıntını yapılan testlere doktorunu dogru bilgilendirirsen neden olmasın.
tazeannecik1 1999luanne Şuan olduğum hastanede 9100 tl epiduralli normal doğum fiyatı verdiler ya bi arada 1000 tl falan fark olursa değiştirmek istiyorum açıkcası canım
Nurcanben tazeannecik1 oha özelde doğum fiyatları bu kadar var mı be benim gittiğim yerde 2500 sanırım kulak misafiri olup duymuştum bir kadın sorarken
tazeannecik1 1999luanne Eskişehir canım aynen yılbaşı sonrası fiyatını acıbadem vermiyor şuan da ama 10/11 bine kadar çıkarım eğer fark o kadar olursa
Twobabysmom Suzan-mustafa55 Bizde aynı durumdayız 37 haftalık olduk doğuma karar veremedik hamileyken 2 kere şehir değiştirmek zorunda kalınca böyle oldu bizim de
Suzan-mustafa55 tazeannecik1 ya çok garip kendi haline kalamıyorsun biri bir yer öneriyor oburu orayı kotuluyor vallahi eve eve çağıracak gel bu kuzuyu erkenden al oda kurtulsun bende insanlar daha garip
tazeannecik1 Nurcanben Eskişehir Ümit hastanesi böyle maalesef en düşük 7000 fiyatı çok abartı gerçekten hastanede öyle lüks falan değil
Guler30 Ben 34. Haftamda degistirdim hastane ve doktor. Sorun da olmadi öncesinde sectigim doktorun asistanina baglandim sordum yapilan tum tetkikleri yanınızda getirin basha birseye gerek yok dedi.
Beyzanuraslan tazeannecik1 doğum için ailemin yanına gittim doğuma 2 ay kala dolayısıyla Dr değiştirdim Bi sıkıntı yaşamadım ama her doktor kabul etmeyebiliyor
tazeannecik1 Beyzanuraslan Bi randevu alıp görüşeyim o zaman özel ya belki raporlarla falan kabul ederler ya