BirPatiSever Annannesi kızıma bikaç tane amigurumi bebek örmek istiyor da kaliteli bir ip markası tavsiye eder misiniz. Makineye atınca falan bozulmasın istiyoruz.
Handan_65 BirPatiSever Pamuklu ip olacak tüy vermeyen desin ipçilere bide yumuşak olmasına dikkat etsin bazı ipler sert olunca güzel olmuyor bmde bebeğime emzik zinciri ve cıngırak yaptım
blueberyy00 BirPatiSever aslında amigurmi için ipler var bende bı tane minik tavşan yapmıştım ilk alırken sormuştum direk onun ipini vermişlerdi
Civcivim000 BirPatiSever ben amigurumi kursuna yazılmıştım ama devam edemedim maalesef alize cotton cold ,gazzal baby cotton xl ,nako pırlanta önermişlerdi alınacak malzeme listesinde bu markaları yazmışlardı
BirPatiSever Handan_65 trendyoldan alıcam şimdi ipi. İpçiye gitme şansım yok. O yüzden marka tavsiyesi istiyorum.
BirPatiSever blueberyy00 trendyoldan alıcam şimdi ipi. İpçiye gitme şansım yok. O yüzden marka tavsiyesi istiyorum.
blueberyy00 BirPatiSever hım anladım baktim şimdi trendyoldan amigurmi ipi yazınca küçük yumaklar çıkıyor benimkisiler ondandi onlar kaliteli ve amigurmi için olan yumaklar marka hatırlamıyorum ama çok farketmiyor bence yorumlara bakarak alabilirsin bence
BirPatiSever Civcivim000 Gazzal atmıştım ben de sepete ama xl değil. XL olan daha mı kalın acaba kalın olması daha mı iyi ki. Değiştireyim madem 👍🏻
Civcivim000 BirPatiSever evet xl daha kalınmış oyuncaklar çok minyatür olmasın biraz ele avuca gelsin derseniz xl daha iyi demişti hoca😊 aşırı bir fark olmuyor tabii ama yine de tercih olarak onu yazdırmışlardı ben xl bulamayıp normal almıştım arkadaşların ipleri daha kalındı benimki onların yanında minik kalmıştı😀
muhendiscano https://www.instagram.com/amigurumi_hobi_oyuncaklarim?igsh=MTI0Y2F3N3dmaW51MA== Instagram sayfam. Ordan bakarsanız yardımcı olurum🌞