Asyakader Merhaba hanımlar gebeliğin 6 Co haftasindayim 2 düşük geçirdim bu 4 cu gebeligim oksapar iğne kullanıyorum ve coraspirin kullanıyorum hergun karnımdan yada kolumdan vuruyorum iğneyi çok açiyor kullananlar varmi
gizem-ipek Asyakader Hamileliğimin ilk üç ayında bende kullanmıştım oksapar iğne ile coraspini ikizlere hamile olduğum için. Karından vuruyordu eşim ilk zamanlar alışana kadar zor geliyordu sonradan alıştım mecburen.
2melekannesi_ Asyakader coraspin 34haftya kadar kullandık 39 haftalığız hala iğneye devam ediyoruz acısı var evet ama bebeklerimiz ve kendi sağlığımız için kullanıyoruz bir şekilde 🤗 kol ve bacak daha hassas bence daha çok acıyor göbekten daha az acıyor gibi benim deneyimim
cihandurumerve Asyakader bende kullanıyorum 2 kaybım var şuan 3. Ye gebeyim biraz yakan bir iğne maalesef ama mecburiyetin farkında olunca bir süre sonra alışıyorsun
Der Asyakader ilk gebeliğimde doğuma kadar kullandım şimdi 2.dede başladım ama bi çaresi yok deli gibi acıyıyo canım
Glsm_kp36 Bende kullanıyorum Kolum göbeğim mosmor Her vurulmada yakıyor malasef Ama bebislerimiz sağlıklı büyüsün yeter 🌸