iremcannn1907 nevarneyokk gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🙏 darısı başımıza bekliyoruz bakalım 😂❤️
Sblut23 nevarneyokk gözün Aydın canım bende pazartesi doğum yapacağım inşallah🙏🏻 Kanaman hemen oldu mu? Ve çok kanama oluyor mu sezeryan doğum da
nevarneyokk Sblut23 Teşekkür ederim evet kuzum kanamam hemen oldu. Adetin ilk günü gibi geliyor bende
Sblut23 nevarneyokk depent kilot aldım çoğu kişi sezeryan da çok kanama olmuyor falan dedi kafam karıştı ya 😂 ondan sordum
Seymaben nevarneyokk ayy su dogurdum postlarinda cok mutlu oluyorum niyeyse bana bir rahatlama geliyo😍hayirli uğurlu olsun ömrü cok guzel gecsin insallah bebisin🥰
Sericik nevarneyokk Oyy maşallah Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün yavrunuz😍 bn bişey sormak istiyorum daha önce Tokat postlarında gördüm sizi Tokatta yaptınız doğumu galiba Medikalparkta mı yaptınız doğumunuzu nasıldı hastane anlatır mısınız😊
Sericik nevarneyokk aa öyle mi benimde doğum zamanım geldide bilgi almak istemiştim çokça geçmiş olsun size inşallah bizlerde sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza😊
Sude-96 nevarneyokk yaaa kuzum yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşalalh 🙏🏻🙏🏻🤍🤍🤍