Miniklimonum Adettendir 99 😇 Zaman geçmek bilmiyor gibi geliyor ama aslında çok hızlı geçiyor Allah herkese evlatlarını sağ Salim zamanında sağlıkla kavuştursun 🙏 daha günümüz çok ama sabırsızlık tavannn ah tabi bu dönemde artık acıkmalarda artıyor sanki 😂
Barlas_mom Miniklimonum 12 den sonra 99 olucam ☺️ Ama sezeryan olacağı için daha erken de olabilir 🤷🏻♀️
0322sukran Miniklimonum bizim de son 16 çift sayılar olucak mi derken Allahin izniyle sonuna geldik çift sayılar dan sonra geçmiyor gibi bana ole geldi saglikla alın kucağınıza
nurunhayali Erken doğum riskim var ama uygulamaya göre 97 gün kaldı inşallah beklerler o vakte kadar🥰🧿
Miniklimonum Barlas_mom bakalım nasıl geçecek çift rakamlar 😇 bana zaman hiç geçmiyor gibi o yüzden her dk uygulamaya girmiyorum artık o zaman hiç geçmiyor :))
Barlas_mom Miniklimonum Saymıyorum şuanlık tek işim alışveriş ☺️😅😅 Herşey pahalanıyor herşeyimi tamamlamaya çalışıyorum son aya bırakmak istemiyorum ağırlaşmadan bitsin istiyorum
Miniklimonum Barlas_mom çok haklısın vallaha nasılsa daha var diğer ay alırım diye keyfi ertelediğim ne varsa 4 katına çıkmış şoktayım Allah yardımcımız olsun daha bu hiçbişe asıl masraf doğduktan sonra inşallah bereketleriyle gelirler 😊
Barlas_mom Miniklimonum İnşallah ilk bebeğim herşeyi almak istiyorum ama alınmıyor maalesef indirim olursa alıyoruz olmazsa bekliyoruz 🤷🏻♀️
Miniklimonum Barlas_mom geçen gün bir arkadaşım indirimden diamondun bebek arabasını 600 TL ye aldı vallaha çok kızdım ona haber vermedi diye şuan ki piyasaya göre bedava bide araba geldi mükemmel bişe spor model renk kalite herşey süperdi ya 1500 normalde tek araba fiyatı :(
Happybsrn Miniklimonum benim de bu gece sonrası 99🎊 ama daha çok var tabi ki, neyse kavuşmak nasip olsun da bekleyelim😂 şimdiden korkuyorum nasıl olacak bebekli hayat 🙄
Miniklimonum Happybsrn Eminim çok güzel olacaktır ya sabırsızlıkla bekliyorum :) eşim işten gelince kapıyı bebişle açmayı bekliyorum sabahları izin gününde onu aramıza alıp oyun oynamayı uyurken basında beklemeyi ay çok güzel olacak inşallah kuzum ya :)