Bsrbsrrr Kızlar eşlerinize yılbaşı hediyesi aldınız mı ? Ne aldınız? Veya alacaksanız ne alacaksınız😬
asyaninanneyim Bsrbsrrr sevgili eşimin cildi, teni, kendisi benden hassas olduğu icin canımın icine parfüm,el kremi, dus jeli seti aldım. Benden de bakımlıdır 😅❤️
HGulsah Bsrbsrrr Kazak alacağım kazak istedi çünkü 😂 Bende kendıme onun kartından harley çizme aldım kendısı uğraşmasın diye yorulmasın zaten çok calısıyor 😜🤩
Annesininkurabiyesi Bsrbsrrr ben eşime trendyoldan bi sweat aldım Beşiktaşlı olduğu için üstünde 1903 yazan bişey. Birde bebeğimizden bir hediye olarak üstünde babalığı anlatan bi zıbın 🥰
MihrimahVeAnnesiii Bsrbsrrr Birşey almadım birşey de beklemiyorum 😂 Özel gün olduğu için hediye almak,beklemek tuhaf geliyor bana sıradan bir günde içinden geldiği için alırsa mutlu olurum yoksa olmam 😂😂
MihrimahVeAnnesiii Bsrbsrrr Ay hiç benlik değil 😂 Tabi isteyen heves eden var onlara da birşey diyemem herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil 🙈🙈
Bsrbsrrr MihrimahVeAnnesiii aslında bizde öyle sevgililer gününde falan almayız ne bileyim bitek evlilik yıldönümünde doğum gününde yok o gün bu gün değilde o bana almıs bende bilemedim fikir çalayım dedm😂😂
Nilufar_1996 Hiç bir şey alamam zaten param yok 🤷🏻♀️ beş dakika once eşim sordu yılbaşı hediyesi ne istiyorsun hediye alacam bari istediğin birşeyi alayim dedi şaşırdım valla geçen sene yol başınin lafı bile olmamıştı 😂😂😂 kutlamamistik bile. Hiç bir şey istemediğimi söyledim. Bebeğin eksikleri çok daha haftam yaklaşıyor artık ne zaman alırız diye düşünüyorum.
Nilufar_1996 Bsrbsrrr Bu sene 4 5 aile bizim evde toplanıp kutlamayı düşünüyoruz Zaten masrafımiz var masa kurucam çünkü yemek pasta falan şimdi hediye zamani değil diye düşündüm bende. Öyle eğleniriz evde