YagizAsyaMom 18 haftalık olduk bayanlar bugün Beyaz akıntım var öyle bembeyaz değil de normal oranlar da beyaz. Kokusu yok ve az geliyor. Bu normal midir. Akıntı sorunum olmadı çünkü merak ettim
Hasrt033 YagizAsyaMom bendede oluyor canım yarın 18olucam bende iki haftadır var kokusuz beyaz kremsi bazende transparant oluyor yani normal akıntı 😊 merak etme
Muhasebeci Ezgi14 YagizAsyaMom Merve hanım akıntı oluyor ilerleyen zamanlarda daha da artıyor hatta idrar tutamazlık durumlarına bile gelebiliyorsun 😔😔😔
Ezgi14 YagizAsyaMom bende de koku yok. Pazartesi idrar a baktirdim enfeksiyonda yok bence haftamiz ilerliyor ondan akinti artiyor diye düşünüyorum
YagizAsyaMom Ezgi14 bence de ne kaşıntı ne yanma ne koku yok çok şükür bu haftada olması normal miş zaten ama su içelim bol bol sende ihmal etme iç bebeğin için 😘
Ezgi14 YagizAsyaMom en az 2 lt icmeye çalışıyorum💃💃.. Bh akinti normal yani. Koku falan da yok ya. Aman enfeksiyon falan olmasinda..
YagizAsyaMom Hasrt033 he normal değil mi çok. Şükür daha öne akıntı sorunum yoktu ye başlayınca sağolasın 🤗🤗
YagizAsyaMom Ezgi14 valla bazen garip şeyler oluyor içimde ama onun haraketleri mi çözemedim ben. Senin nasıl gidiyor kaç gram sen hissettin mi bişeyler 🤗
Ezgi14 YagizAsyaMom ya pazartesi yaklasik 200 gr olmak uzere dedi. Ben 2 3 gundur bisilee hissediyodum ama anlam veremiyodum 😁😁 dun burda sordum bebek hareketi boyle mi diye oyleymis. Boyle kasik taraflarinda pitir pitir oluyo ❤❤❤ ama benim hep gece oluyo gunduz olmuyo
Hasrt033 YagizAsyaMom garip derken cnm neler hissediyorsun ben iki gündür birşeyler hissediyorum böyle resmen karnımda bir şeyler yüzüyor uçuyor gibi hissetiriyor artık kendini ☺️
YagizAsyaMom Ezgi14 ohh maşallah ben anlayamıyorum o yüzden 20. Haftaya kadar kendimi hissetmiyorum diye avutmaya karar verdim🤣 bir de herkes hep der ya kilonuzu azsa hissedersiniz diye benim biraz kilom var ben muhtemelen geç hissedeceğim 🤦♀️
YagizAsyaMom Hasrt033 yani böyle etine vurursun ya parmağının ucuyla öyle ama az az 🤣🤣 emin değilim o mu diye 20 haftayı beklemekten başka çare yok 🤦♀️
YagizAsyaMom Hasrt033 tabi tabi yavaş ve az ama benim beklentim içimi yaksın yıksın cirit atsın🤣 anca o zaman anlayacağım herhalde
Ezgi14 YagizAsyaMom bence kiloyla alakali degil senin tarif ettiginde bebek hareketi ufaklik hissettiriyo kendini 😍😍
Ezgi14 YagizAsyaMom Ahahhaha😁😁 bak seninle haftamiz ayni 25 30. Haftada yazarsin buraya uyuyamiyorum kaburgami desen biri var 😁😁😬😬