Eda_Esen Gamzeipek bende malatyalıyım ama 6 aydır balıkesirdeyim annem gil Hasanbey de oturuyor kaynanam gil çilesiz Bostanbaşı da bi inşaat firmasında da 3 yıl çalıştım ahhh malatyam ahhh insan havasını suyunu herşeyini özlüyoruz …
Gamzeipek Eda_Esen tabiii özlüyo insan memleketiniii seni anlayabiliyrm 😔 ama ara sıra gelmek görmkte heyecanlı güzel olur 🥰
Gamzeipek 2Prens-annesiii malatyada olanlarla watsap grubu yapabiliriz bildiğin tanıştığın anneler varsa güzel olur sohbet ederiz
2Prens-annesiii Gamzeipek aa çok yakınız tanışmak isterim😻 Yaş kaç çocuğunuz varmi Malatya’limisiniz🤭
2Prens-annesiii Gamzeipek benim yok tanıdığım, eşimin akrabaları var yaşca büyük, sizin varsa beni de alabilirsiniz
Gamzeipek 2Prens-annesiii 29 yaşındayım canımm 2 buçuk senedir evliyim ikinci bebeğime hamileyim kızım var 11 aylık o daha 5 aylık baya plansız tekrar hamile kaldım şimdi ikinciyi bekliyrz 🥰
Gamzeipek 2Prens-annesiii benimde yok bu uygulamadan denk gelenlerle malatyada olanlarla grup kurarız diye düşündüm